Foto: Matthew Childs/Bildbyrån

Kylian Mbappé om framtiden: "Jag reflekterar"

Publicerad: 2021-01-23 01:59 Övriga Europa

Kylian Mbappé diskuterar ett nytt kontrakt med Paris Saint-Germain, men är tydlig med att han ännu inte tagit något beslut om framtiden.

Paris Saint-Germain har tidigare uttryckt en optimism om att förlänga med Kylian Mbappé.

22-åringens nuvarande avtal löper ut sommaren 2022. Den franske landslagsstjärnan öppnar nu för att förlänga, men betonar att ingenting är säkert.

– Jag har fått den här frågan tidigare. Vi diskuterar med klubben för att hitta ett projekt. Jag funderar på det, för om jag skriver på kommer det att vara för att investera mig själv långsiktigt, säger Mbappé till Telefoot och fortsätter:

– Jag är väldigt lycklig här. Supportarna och klubben har alltid hjälpt mig. Jag kommer fundera på vad jag vill göra de närmaste åren, var jag vill vara. Jag reflekterar över det och försöker inte köpa tid eller något liknande. Om jag skriver på kommer jag att stanna, så jag måste tänka på det.

PSG-tränaren Mauricio Pochettino hoppas att anfallaren väljer att förlänga.

– Jag är inte här för att kommentera vad mina spelare säger. Men det är tydligt att det här är avgörande ord. Han är en mycket viktig spelare för PSG. Jag hoppas att han kommer vara här hos oss i många år till, säger argentinaren.

Real Madrid och Liverpool har pekats ut som de troligaste destinationerna om Mbappé lämnar PSG.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com