Foto: Bildbyrån

Klubbar i Belgien, Portugal och Danmark jagar Chatto

Publicerad: 2011-10-28 17:29 Allsvenskan

Dominic Chattos avtal är på väg att löpa ut. BK Häcken vill behålla honom och har tagit fram ett kontraktsförslag. Mittfältaren berättar också för fotbolltransfers.com att utländska klubbar vill diskutera kontrakt med honom.

Matthias Ranégie och John Chibuike försvann i somras. Peter Nyström skrev i dagarna på för Halmstads BK. Fler spelare kan lämna BK Häcken.

Nigerianen Dominic Chatto, 25, har ett utgående kontrakt. BK Häcken vill förlänga, men intresset från utländska klubbar är stort.

– För närvarande vet jag inte vad som hander. Häcken har gett mig ett bud, det är ett ganska bra bud. Jag har även andra bud från utlandet som kommer in. Inget konkret just nu, man när det blir konkret vet jag mer, säger Dominic Chatto till fotbolltransfers.com.

Främst är det belgiska RAEC Mons och portugisiska CD Nacional som vill värva honom. Intressenter finns även i Danmark.

– RAEC Mons var intresserade och är det fortfarande. De vill att jag kommer dit och förhandlar. CD Nacional är också intresserat. Båda har redan sett mig och vill diskutera kontrakt med mig. Även klubbar i Danmark visar intresse. Inget är uteslutet just nu, jag funderar även över BK Häcken.

Har du hört något från svenska klubbar?

– Agenter har ringt mig om att svenska klubbar vill ha mig. Men jag har inte hört något själv. Jag litar inte riktigt på agenter. Om en klubb ringer mig är det bra, men det är bara agenter som har berättat det för mig.

Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com