Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Allsvenskt intresse för Panajotis Dimitriadis

Publicerad: 2021-01-15 10:08 Allsvenskan

Panajotis Dimitriadis fick inte förlängt med AIK efter förra säsongen. Nu kan han hamna i en annan allsvensk klubb.

Panajotis Dimitriadis, 34, ville stanna i AIK, men erbjöds inget nytt kontrakt.

Nu är mittbacken/mittfältaren på jakt efter en ny klubb. I en intervju med Fotbollskanalen talar han nu ut om framtiden.

– Jag tycker att det finns tid, så jag känner mig inte stressad. Det är därmed medvetet att jag inte tagit ett snabbt beslut. Jag har en del alternativ och så vidare, men jag vill att allt ska klicka. Det är trots allt en viktig fas från och med nu och framöver. Då gäller det att ta rätt beslut och välja rätt äventyr. Det är väl en del saker som ska övervägas för att det ska kännas rätt. Det är en anledning till att jag fortfarande är kontraktslös, säger Dimitriadis.

34-åringen är inställd på att spela vidare i Allsvenskan, även om han inte utesluter Superettan eller utlandet. Det finns gott om intresse.

– Det är lite allt möjligt. Jag vill inte gå in på vilka klubbar det är, då det av känsliga skäl känns lite onödigt att nämna klubbar. Men det finns intresse från alltifrån allsvenskan och nedåt, och även från utlandet, säger Dimitriadis till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Men vi får se, det är lite lurigt. Innan kontraktet gick ut med AIK och med tanke på den resan jag haft där, så kände jag ändå att jag ville njuta av tiden i AIK och alla minnen därifrån under tiden jag var där. Nu vill jag ta ett moget beslut, som jag känner mig bekväm med under de närmaste åren.. Det gäller att göra det rätt, ha tålamod, lite is i magen och sedan bestämma sig för det som passar bäst.

Dimitriadis gjorde enbart nio inhopp i Allsvenskan förra säsongen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com