Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Albert Ejupi placeras i Helsingborg - som talar ut om transferläget

Publicerad: 2021-01-12 17:36 Superettan

Helsingborgs IF uppges visa intresse för Albert Ejupi. Det är inget sportchefen Andreas Granqvist vill kommentera, men ger en uppdatering kring truppen.

HD.se skriver, och hänvisar till Hallands Nyheter, att Helsingborgs IF träffat Albert Ejupi.

Mittfältaren lämnade allsvenska Varbergs BoIS efter förra säsongen och har tidigare placerats i Örebro SK och IK Sirius.

HIF:s spelande sportchef Andreas Granqvist vill dock inte kommentera ryktena om Ejupi.

– Vi har en lista med spelare, men jag kan inte kommentera vilka vi diskuterar med, säger han till HD.se.

Mittfältaren Max Svensson och anfallaren Anthony van den Hurk har tidigare uttryckt att de inte vill spela i Superettan.

Men båda är med och tränar med HIF och enligt sportchefen finns det inga bud.

– Just nu har vi ingen som är på väg bort. Alla som vi har kontrakt med är på plats, säger Granqvist till HD.se.

HIF väntar fortfarande på svar från Martin Olsson, vars kontrakt löpt ut. Försvararen, som tränar med HIF, ska ha anbud från klubbar i engelska Championship.

– Vi för en positiv dialog med Martin men har inte kommit så långt att han är redo att skriva på för oss. Han har saker han behöver ha reda på innan han kan ge ett hundraprocentigt besked. Från och med nu går vi in i ännu skarpare dialog med andra spelare, säger Granqvist till HD.se.

Mix Diskerud är dock kvar i Norge och har inte heller gett något besked. Sportchefen menar att det är samma läge med honom som med Olsson. Dörren är inte stängd, men HIF jobbar samtidigt med andra spår.

David Lind
david@fotbolltransfers.com