Foto: Niklas Larsson/Bildbyrån

AIK talar ut om transferläget och Alexander Milosevic

Publicerad: 2021-01-10 20:06 Allsvenskan

Alexander Milosevic har brutit med danska Vejle. Nu uttalar sig AIK:s sportchef Henrik Jurelius om mittbacken och transferläget.

AIK har legat lågt på transfermarknaden så här långt. Henrik Jurelius öppnar dock för nyförvärv.

– Arbetet pågår hela tiden med att försöka få starkaste möjliga lag på banan när det drar igång. Nu är vi tidigt inne i ett fönster och ser väl över vilka möjligheter som dyker upp, säger sportchefen till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Det vore väl dumt att säga att det inte kommer att hända någonting, för det tror jag väl, men vi är i en situation nu, där vi kanske inte kan agera direkt, vilket vi kanske har haft möjlighet till något annat år. Den effekten som pandemin har haft gör att vi får avvakta lite och jobba på andra lösningar.

Jurelius slår fast att det finns en fortsatt dialog med högerbacken Robert Lundström, vars avtal löpt ut.

Han uttalar sig också om mittbacken Alexander Milosevic - som nu är fri på marknaden.

– Jag har väldigt bra kontakt med "Alex" och har egentligen haft det hela tiden från att han lämnade senast. Jag vet att han har planer på fortsatt utlandsspel först och främst, men sedan kan man aldrig veta vad som händer. Vi har haft kontakt i dagarna och sagt att vi ska hålla varandra uppdaterade. Det kan svänga fort i den här branschen. Det vet vi, säger Jurelius till Fotbollskanalen.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com