Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Tung kritik mot Pogba: "Klopp hade inte velat ha honom gratis"

Publicerad: 2021-01-09 19:01 England

Paul Pogba har inte levt upp till förväntningarna den senaste tiden. Nu kritiseras stjärnan av den tidigare Manchester United-spelaren Johnny Giles.

Manchester Uniteds mittfältsstjärna Paul Pogba, 27, är alltjämt ryktenas man. Det spekuleras i att det kan bli en flytt efter säsongen.

Juventus, Real Madrid och Paris Saint-Germain har flitigt kopplats samman med den franske landslagsmannen.

Nu sågas Pogba av den förre United-spelaren Johnny Giles, som säger att Liverpools manager Jürgen Klopp inte hade velat ha 27-åringen - gratis.

– I Manchester United kan man välja ut elva spelare, och ena dagen kan de vara briljanta, och inte alls bra dagen därpå. Sedan har man också Pogbas inflytande. Jag vill inte raljera om Pogba, men det är ett faktum. Han är fortfarande där, och fyra år senare efter att han kom till klubben pratas det fortfarande om: "Om han gör så, då kommer det att lyckas på en bra dag". Det är inte tillräckligt bra, säger han enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag tror inte att Klopp hade velat ha Pogba gratis. Jag tror inte att han skulle ta honom. Han skulle säga: "Jag behöver inte den där killen." Han hade inte stått ut med hur Pogba betett sig sedan han anslöt. Ibland bra, inte dåligt. Tittar man på Liverpools spelare så tror man att de är livrädda för Klopp.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com