Amir Al-Ammari.
Foto: Axel Boberg/Bildbyrån

Al-Ammari, Coffey och Baze placeras i Örebro: "Vet vilka de är"

Publicerad: 2021-01-05 11:14 Allsvenskan

Jönköpings Södras mittfältare Amir Al-Ammari, IFK Haninges anfallare Ashley Coffey och IF Sylvias mittfältare Marwan Baze placeras i Örebro SK. Nu uttalar sig Axel Kjäll om trion.

Bobby Allain, Mergim Krasniqi och Kevin Walker skrev på för Örebro SK i mellandagarna.

Den allsvenska klubben planerar dock att förstärka truppen ännu mer.

– Exakt vilka positioner eller vilka spelare det blir får vi se. Vi har en tydlig plan hur vi vill jobba, men det håller vi för oss själva. Vi vill vara flexibla och det kan ändra sig, så därför är det bättre att hålla internt, säger ÖSK-managern Axel Kjäll till Nerikes Allehanda.

ÖSK uppges visa intresse för Jönköpings Södras mittfältare Amir Al-Ammari, IFK Haninges anfallare Ashley Coffey och IF Sylvias mittfältare Marwan Baze.

– Det är klart att det är tre spelare som jag vet vilka de är av olika anledningar. Det är spelare som håller till lägre ner än allsvenskan och då håller vi koll på kvaliteten, men också att det ska stämma överens med de behov vi har, säger Kjäll till NA.

– Att det ryktas om spelare till oss förväntar jag mig. Det är roligt och spännande under den här delen av säsongen, inte minst för supportrarna. Det är fullt naturligt, fortsätter han.

Al-Ammari och Baze har tidigare meddelat att de inte blir kvar i J-Södra respektive Sylvia.

David Lind
david@fotbolltransfers.com