Foto: Bildbyrån

Agenten: "Förstår inte varför Musacchio behandlats så här"

Publicerad: 2020-12-28 21:24 Italien

Mateo Musacchio är inne på sin fjärde och kanske sista säsong i Milan. Nu uttalar sig spelarens agent om framtiden.

Mateo Musacchios kontrakt med Milan löper ut efter säsongen. I dagsläget talar det mesta för att det inte blir någon förlängning.

Nu uttalar sig den argentinske mittbackens agent Marcelo Lombilla om kontraktssituationen.

– Så som det ser ut nu kommer Mateo att stanna i Milan fram till juni, och därefter får vi se, säger Lombilla till Calciomercato.com.

Musacchio har kopplats ihop med en flytt till Genoa, men agenten förnekar uppgifterna. Han säger däremot att Milan inte har behandlat honom korrekt.

– Bara jag kan föra hans talan och trots rapporterna har jag inte haft någon kontakt med Genoa. Det är en konstig och osäker situation för alla. Jag förstår inte varför han blivit behandlad på det här sättet med tanke på att han har gett allt för laget, till och med spelat på smärtstillande som orsakat den här skadan.

– Men sådan är fotbollen. (Stefano) Pioli fick nästan sparken för några månader sedan och nu behandlas han som Pep Guardiola. Vi får vänta på rätt möjlighet här i livet. Mateo är professionell och hjälper laget, och hejar fram sina lagkamrater till det viktigaste målet, vilket är att laget ska gå så långt som möjligt. Han har aldrig skapat problem under sina 13 år i Europa och den här gången är det inte annorlunda. Han har älskat Milan från första dagen och fortsätter att göra det med hela hjärtat. Vi har aldrig pratat med klubben om att förlänga kontraktet.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com