Foto: Bildbyrån

Jacobsson vill ta över J-Södra - Walker och Bakiu lämnar

Publicerad: 2011-10-25 10:41 Superettan

Halmstads BK:s tidigare tränare Lasse Jacobsson tar gärna över tränarjobbet i Jönköpings Södra, om han får en förfrågan. Klubben gör sig också av med två spelare, Robert Walker och Nuredin Bakiu.

Lasse Jacobsson har tränat klubbar som Halmstads BK, Östers IF och Ängelholms FF. Han fick kliva av som tränare i Halmstad efter säsongen 2010. Det senaste året har han varit talangutvecklare, men nu är han redo att återuppta tränarkarriären.

- Jag har inte varit i kontakt med J-Södra, men skulle vara intresserad om jag fick frågan. Jag har varit i kontakt med tre-fyra andra klubbar och kommer bestämma mig de närmaste veckorna, säger Jacobsson till jnytt.se.

Hans Lindbom har bestämt sig för att hoppa av som tränare och fokusera på sportchefsrollen i Jönköpings Södra.

Mittfältaren Robert Walker och andramålvakten Nuredin Bakiu lämnar klubben. Båda hade utgående kontrakt och har fått beskedet att det inte blir någon förlängning.

Inlånade Daryl Smylie har också ett utgående kontrakt och sportchefen Hans Lindbom bekräftar att man kommer att försöka kontraktera honom. Däremot är inte målvakten Alexander Nadj aktuell för klubben, som det har ryktats om.

- Nej, han är inte mer aktuell än någon annan. Det är inget prioriterat namn i dagsläget, säger Lindbom till jnytt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com