Foto: Bildbyrån

Sebastian Bojassén vill stanna i Hammarby

Publicerad: 2011-10-23 13:25 Superettan

I går sköt han Hammarby IF kvar i Superettan med matchens sista spark mot Ängelholms FF. Nu vädjar Sebastian Bojassén om ett nytt kontrakt. "Det är här jag vill vara och spela", säger han.

26-årige mittfältaren Sebastian Bojassén såg igår till att rädda Hammarby IF kvar i Superettan. Med matchens sista spark i 96:e minuten gjorde han matchen enda mål borta mot Ängelholms FF.

Det innebär att IFK Värnamo tvingas kvala istället. Bojassén sitter på ett utgående kontrakt men aviserar tydligt att det är i Hammarby han vill fortsätta sin karriär.

– Jag vill spela fotboll. Jag har spelat i Hammarby länge och trivs väldigt bra, det är här jag vill vara och spela, säger Bojassén till Expressen.

Men sportchefen Gustaf Grauers vill inte ge några besked om hur kontraktsförhandlingarna går med de spelar som har utgående avtal.

– Nu ska vi njuta av segern. Allt annat får vi ta senare, säger han.

Det är också oklart hur det blir med nuvarande huvudtränaren Roger Sandberg. Han har kontrakt ett år till - men vet inte vad han kommer ha får uppgift.

– Ja, jag vet inte om det blir som huvudtränare, assisterande tränare eller reciptionist. Det står inte skrivet i kontraktet, säger Sandberg till Expressen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com