Romain Gall.
Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Örebro SK ger inte upp Gall, Skovgaard och Hümmet

Publicerad: 2020-12-14 10:41 Allsvenskan

Romain Gall, Andreas Skovgaard och Deniz Hümmet var i Örebro SK på lån den gångna säsongen. Nu hoppas managern Axel Kjäll att trion återvänder inför 2021.

Örebro SK meddelade nyligen att den inlånade trion återvänder till Malmö FF, Heerenveen respektive IF Elfsborg.

Men mittfältaren Romain Gall, försvararen Andreas Skovgaard och anfallaren Deniz Hümmet är fortsatt på Örebros radar inför nästa säsong, skriver Nerikes Allehanda.

– Det är ingen hemlighet att det är tre spelare som vi är väldigt nöjda med som har gjort vårt lag bättre under den här fina hösten. Vi tittar på vilka möjligheter som finns för att de någon gång i framtiden ska kunna spela fotboll i ÖSK igen. Det är ingen hemlighet, säger ÖSK-managern Axel Kjäll till NA.

Gall och Hümmet har två år kvar på sina kontrakt, medan Skovgaards avtal löper ut om 18 månader. ÖSK kan tänka sig att låna spelarna på nytt.

 

– Vi är öppna och flexibla när det gäller vilka lösningar som det kan handla om. Det handlar både om vad som långsiktigt och vad som kortsiktigt blir bäst för ÖSK men också vilka möjligheter som vi har. Vi har egentligen inte uteslutit någonting, säger Axel Kjäll som har ett stort jobb framför sig om affärerna ska gå i lås, säger Kjäll till NA.

– Det är många olika parametrar som spelar in, dels vad spelaren själv vill, vad spelarens klubb vill och såklart en ekonomisk aspekt, fortsätter han.

ÖSK slutade sjua i Allsvenskan den gångna säsongen.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com