Foto: Bildbyrån

Elias Andersson vill locka över Stefano Vecchia till Djurgården

Publicerad: 2020-12-13 13:21 Allsvenskan

Elias Andersson lämnade nyligen IK Sirius och gick till Djurgårdens IF. Nu hoppas han att förre lagkamraten Stefano Vecchia ska ta samma steg.

Elias Andersson, 24, blev tidigare i veckan klar för Djurgårdens IF. Mittfältaren tillbringade innan det tre år i IK Sirius.

24-åringen har sedan tidigare varit en supporter till klubben och han ser fram emot att spela för laget. 

– Jag har alltid hållit lite på Djurgården, det har jag mina vänner att tacka. Det var ungefär två månader sedan som det kom upp första gången. Samtidigt ville jag hålla på det ett tag i och med att det var rätt många matcher kvar. Om man hade gjort någon kasse så vet man inte vad som hade kunnat hända, säger Andersson till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Men sedan var Djurgården väldigt på där jag hade ett väldigt bra snack med både min familj och agent. Sedan när vi kom fram till Djurgården så var det inget snack. Det var klart att det skulle bli Djurgården.

Han hoppas även att förre lagkamraten Stefano Vecchia,25, ansluter sig till honom i Djurgårdens IF.

– Jag har varit på Stefano men han är så jävla hemlighetsfull, det gillar jag faktiskt inte. Han ger mig inget alltså! Han är ice cold. Jag får ta ett snack med honom eller ringa hans agent och fråga vad fan det är som händer.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com