Foto: Bildbyrån

Wijnaldum hyllar Jota: "Han är bättre än vad vi trodde"

Publicerad: 2020-12-05 15:43 England

Liverpools mittfältare hyllar nyförvärvet Diogo Jota. Enligt honom är portugisen bättre än vad han trodde att han skulle vara.

Georginio Wijnaldum, 30, medger att han är överraskad över hur pass bra Diogo Jota, 24, faktiskt har varit sedan han kom till Liverpool.

– Jag har blivit riktigt imponerad. Jag visste att han var bra men han har visat att han är bättre än vad vi trodde. Nu när vi tränar med honom varje dag har vi fått se vilken kvalitetsspelare han är och det har han visat med starten han har haft i klubben, säger Wijnaldum till Liverpools officiella hemsida. 

Jota har sedan han anslöt till klubben gjort nio mål på 15 tävlingsmatcher. Den portugisiska ytteranfallaren har anpassat sig snabbare än vad många trodde. 

I helgen ställs han mot sitt gamla lag Wolverhampton. Wijnaldum tror att 24-åringen kommer njuta av att ställas mot sina gamla lagkamrater. 

– Det kommer bli en riktigt stor match för honom och jag är säker på att han kommer tycka om att ställas mot Wolves. Det kommer att bli en intressant match, säger Wijnaldum.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com