Foto: Bildbyrån

Kiese Thelin: "Jag kommer absolut komma tillbaka till Malmö någon gång"

Publicerad: 2020-12-05 15:12 Allsvenskan

Isaac Kiese Thelin gör imorgon sin sista match för Malmö FF. Därefter löper hans utlåning ut och han är fortsatt osäker på vad som kommer att hända.

Isaac Kiese Thelin, 28, har gjort stor succé under säsongen i Malmö FF. Anfallaren är utlånad från Anderlecht och som det ser ut nu kommer han att återvända dit efter säsongen. 

Det har tidigare rapporterats om att den belgiska klubben kräver 20 miljoner kronor för att sälja Kiese Thelin. 

Inför sin sista match i Malmö FF den här gången uttalar sig 28-åringen i en intervju med Fotbollskanalen

– Jag kom hit på lån, och vi alla visste att när lånet tar slut så är det slut. Det är en situation med många parametrar, med ekonomi, kontraktssituation i Anderlecht och så där. Det kan vara andra som har större muskler och vi får se om Malmö kan komma överens. Men, någon gång i min karriär så absolut kommer jag komma tillbaka hit – sedan får vi se om det blir nu eller en annan gång, säger Kiese Thelin.

Han har kontrakt till 2022 med Anderlecht men han tror inte på en framtid där. 

– Man ska aldrig säga aldrig, det är inte uteslutet. Vi ska sätta oss och prata när jag kommer dit, men jag vet att de har sett vad jag gjort här och sagt att de tycker att det ser bra ut. Men också att om jag har ambitioner att lämna så kommer de inte sätta sig emot. Vi får se, det är verkligen att allt kan hända. Det kan bli Anderlecht men jag är sugen på en transfer, säger Kiese Thelin.

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com