Foto: Bildbyrån

Officiellt: Rebaz Hassan lämnar Sollentuna FK

Publicerad: 2020-12-04 20:17 Division 1

Rebaz Hassan förde Sollentuna FK till en tredjeplats i Division 1 Norra i år. Nu står det klart att han väljer att lämna klubben.

Rebaz Hassan tog över som huvudtränare i Sollentuna FK inför säsongen 2019. 

Under sitt första år som tränare kom klubben på en trettonde plats i Division 1 Norra. Men den här säsongen gick det ännu bättre och det slutade till slut på en tredje plats. 

Men nu bekräftar Sollentuna FK att Hassan lämnar klubben för att söka sig vidare mot nya äventyr. 

– Rebaz är förmodligen en av de tränare som gjort störst avtryck i Sollentuna FK:s historia, både i sitt arbete i P19 men främst i herrlaget de senaste åren. Förutom att vara förbannat bra på fotboll har han satt en kultur och ett arbetssätt i herrlaget, tillsammans med Christer och övriga ledare, som vi ser resultatet av fullt ut i år, säger klubbchefen Mikael Thorstensson till klubbens hemsida och fortsätter:

– Det är ingen hemlighet att vi har gjort allt i vår makt för att få Rebaz att fortsätta utveckla Sollentuna FK även 2021 men vi respekterar hans vilja att testa något nytt och utveckla en ny klubb. Jag är övertygad om att våra vägar inte bara kommer korsas igen, vi kommer vandra på samma väg och i framtiden arbeta tillsammans igen i Sollentuna FK

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com