Foto: Axel Boberg/Bildbyrån

Zeidan hyllar Brännström - och kommenterar framtiden

Publicerad: 2020-12-04 15:35 Superettan

Moustafa Zeidans framtid i Jönköpings Södra är osäker då det finns intresse. Nu hyllar han tränaren Andreas Brännström.

En omgång återstår av Superettan. Jönköpings Södra har fortfarande chansen att gå om Degerfors IF för en direktplats till Allsvenskan.

Om inte väntar ett kval till Allsvenskan. Moustafa Zeidan, som är avstängd inför sista omgången, passar nu på att hylla tränaren Andreas Brännström.

– Jag tycker att det har varit ett fantastiskt roligt år, men jobbet är inte klart än. Jag vill att allt jobb vi lagt ner i år ska löna sig, så det är inte klart. Men jag är ganska nöjd med hur det sett ut. Jag har höjt min lägstanivå, så att det inte varit ordentliga dippar. Vi har också varit ett väldigt bra lag i år, vilket gynnat mig och mitt spel. Det är ett bra lag med många bra spelare, så det har hjälpt mig att utvecklas, säger han till Fotbollskanalen.

– I mina ögon tycker jag också att vi kanske har Sverige bästa tränare (Andreas Brännström), som har hjälpt mig jävligt mycket och sett mina styrkor. Jag förstår att mitt cv inte har varit så lockande för klubbar och tränare, men han har ett fotbollsöga, som inte många har i Sverige. Jag har utvecklats otroligt mycket, fortsätter 22-åringen.

Det har tidigare ryktats att klubbar som BK Häcken och IF Elfsborg visar intresse för Zeidan. Mittfältaren vet dock inte vad som händer till nästa säsong.

– Jag har just nu inga tankar på det. Jag har kontrakt över nästa år, men vi får se hur det blir efter den här säsongen. Då får man sitta ner, diskutera och se. Jag har absolut inga tankar om någonting. Jag har fortfarande ett jobb att göra som inte är klart. När det är klart kan jag tänka på det, säger Zeidan till Fotbollskanalen.

Zeidan har gjort fyra mål och fem assist på 28 matcher i Superettan den här säsongen.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com