Foto: Bildbyrån

Scholes: "Tveksam på om Martial och Rashford lärde sig något av Ibrahimovic"

Publicerad: 2020-12-03 20:23 England

Anthony Martial och Marcus Rashford har båda två sagt att de vill spela centralt. Men enligt Paul Scholes är de inte tillräckligt bra för det.

Manchester United-duon Anthony Martial, 24, och Marcus Rashford, 23, har båda fått spela som central anfallare under Ole Gunnar Solskjaers ledning. 

Martial gjorde det väldigt bra som central anfallare under förra säsongen men han har haft stora problem under den nuvarande säsongen. 

Vad det gäller Rashford har engelsmannen sällan fått det att fungera när han utgått från en central position. Det senaste exemplet kom mot Southampton förra helgen. 

Nu uttalar sig legendaren Paul Scholes om den unga duon. 

– Vi har under så lång tid pratat om att United saknar en riktig nummer 9. Cavani är en riktig nummer 9 men han kommer förmodligen bara att stanna i ett eller två år. Det var likadant med Zlatan Ibrahimovic för några år sedan, det känns som att de inte kommit någonstans. Vi sa redan då att Martial och Rashford kunde lära sig av Zlatan. Men har de utvecklats till riktiga centrala anfallare? Nej, säger Scholes till BT Sport och fortsätter:

– Jag tror att båda två tror att de är anfallare men enligt mig är de riktigt farliga yttrar. Jag är tveksam på om de lärde sig något av Ibrahimovic. 

Marcus Eriksson
info@fotbolltransfers.com