Foto: David Klein/Bildbyrån

Berbatov: "Ramos hade gjort det bra i Manchester United"

Publicerad: 2020-11-26 15:50 England

Sergio Ramos framtid i Real Madrid är ännu inte utstakad. Dimitar Berbatov ser honom gärna i Manchester United.

Den spanske landslagsbacken Sergio Ramos, 34, sitter på ett utgående kontrakt med Real Madrid.

Många storklubbar runtom i Europa, inte minst i England, följer mittbackens situation och är redo att slå till om han blir tillgänglig.

Manchester United är en av klubbarna som uppges visa intresse för Ramos. Och det vore en logisk övergång, enligt klubbens tidigare anfallare Dimitar Berbatov.

– Det har spekulerats mycket om Sergio Ramos framtid, enligt rapporter är spelaren och klubben ännu inte överens om ett nytt kontrakt. Då Ramos är 34 år bråkar de förmodligen om ett ett- eller tvåårskontrakt. Thiago Silva, som är ännu äldre, 36 år, har bevisat att det aldrig är för sent att flytta till Premier League och hittills fungerar det bra för brasilianaren, säger han till Betfair och fortsätter:

– Jag är säker på att om Ramos skulle vilja flytta till en klubb som United så skulle det fungera bra för honom också. Han är i bra form, han är fortfarande en försvarare i världsklass och enligt min mening finns det fortfarande mycket fotboll kvar i honom. Men jag ser honom som en Real Madrid-spelare och jag tror att spelare och klubb kommer att hitta en lösning och han kommer att stanna. Jag blir förvånad om han lämnar, men om det inte löser sig är jag säker på att många klubbar kommer vara intresserade av honom.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com