Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Nani: "Därför är Fernandes perfekt för Manchester United"

Publicerad: 2020-11-26 14:20 England

Manchester Uniteds tidigare ytter Nani förklarar varför han anser Bruno Fernandes passar in i laget så bra.

Den offensiva mittfältaren Bruno Fernandes, 25, har lyft Manchester United sedan ankomsten i januari.

Orlando Citys stjärna Nani, som tidigare spelat ihop med Fernandes i Sporting Lissabon, ger nu sin syn på den portugisiske landslagsmannen.

– En stor del av detta lag är Bruno Fernandes. Bruno är nu en mycket bättre spelare än när vi spelade tillsammans. Han gjorde det fantastiskt i Portugal men den portugisiska ligan är inte densamma som Premier League. Jag såg så mycket potential i Bruno och jag sa till honom att gå till England om han bestämde sig för att flytta till en annan liga. Jag sa till honom: "Ditt spel passar där och fansen kommer bli galna för dig!", säger 34-åringen till United Review.

– Hans fotbollsstil är något fans uppskattar. Han är en spelare som gillar att ta risker i spelet, som vill ta ansvaret för spelet och slå svåra passningar, dribblingar och skott. Han bryr sig inte om misstag: han tänker bara på framgång och få laget att lyckas. Han vet vad som krävs. Det är Man United, eller hur? Bruno har gjort det så bra fram till nu, med att göra mål och skapa många mål, men han kommer att fortsätta bli bättre och göra laget ännu bättre, fortsätter Nani.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com