Foto: Anton Vaganov/Bildbyrån

Lampard om Giroud: "Jag vill att han stannar, men..."

Publicerad: 2020-11-23 16:23 England

Olivier Giroud har öppnat för att lämna Chelsea i januari. Frank Lampard kommer inte hindra anfallaren, även om han vill behålla honom.

Frankrikes förbundskapten Didier Deschamps har uppmanat Olivier Giroud, 34, att hitta en ny klubb i januari.

Den franske landslagsanfallaren får nämligen ytterst begränsad speltid i Chelsea just nu.

34-åringen själv har öppnat för en flytt. Chelseas manager Frank Lampard hoppas att Giroud stannar, men kommer inte stå i vägen för en eventuell övergång.

– Jag har planer för Oli, han är väldigt viktig i vår trupp. Han var en stor medlem i vår trupp förra året och jag tycker att han spelade många matcher och startade många för oss förra året. Han kommer alltid att vilja spela mer, säger han enligt Goal.com och fortsätter:

– Han är en stor medlem i truppen och jag vet att han kommer att vara viktig för oss framöver. Jag vill att Oli ska stanna här eftersom han kommer att spela och jag har en bra relation med Oli. Om han någonsin känner att det skulle gå en annan väg så är jag glad att ha det samtalet med honom, men jag vill att han ska stanna här och vi kommer att vara väldigt öppna åt båda håll om det någonsin förändras. Men för tillfället är han mycket viktigt för mig.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com