Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Örebro SK kan tappa Besara, Hümmet och Jansson

Publicerad: 2020-11-23 09:52 Allsvenskan

Örebro SK riskerar att tappa Nahir Besara och inlånade Deniz Hümmet. Dessutom uttalar sig Oscar Jansson om framtiden.

Nahir Besara, 29, har haft en mycket stark säsong och sitter på ett utgående kontrakt med Örebro SK.

Nu bekräftar den offensiva pjäsen att andra allsvenska klubbar visar intresse.

– Det finns något intresse. Men vi får se, säger Besara till Fotbollskanalen.

Anfallaren Deniz Hümmet, 24, har haft en lyckad tid i ÖSK. Han vet dock inte vad som händer då han är inlånad från IF Elfsborg.

– Det är ett jättetråkigt svar men jag har faktiskt inte snackat med någon än. Det är klart att jag stortrivs här. Axel har gett mig chansen och han är en fantastisk tränare och människa. Sen är det en fantastisk grupp här. Jag vill spela matcher. Sen var det blir, det vet jag inte. Det är inte bara jag som bestämmer. Det är tre parter inblandade, och sen kanske det kommer fler. Jag har ingen aning. Jag försöker bara vara proffsig och göra mitt jobb, säger han till Fotbollskanalen.

Målvakten Oscar Jansson, 29, har tidigare bekräftat att han lämnar ÖSK efter säsongen. Han utesluter inte en flytt inom Allsvenskan.

– Kanske, kanske inte. Jag tänker inte stå och kommentera det. Men jag har sagt att min ambition är att komma så långt som möjligt och då är det klart att utlandet är mer attraktivt än Sverige, så är det. Det är det jag siktar på, säger Jansson till Fotbollskanalen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com