Foto: Albert Gea/Bildbyrån

Kritiserade Messi - Griezmanns förre rådgivare ångrar uttalandet

Publicerad: 2020-11-21 17:26 Spanien

Efter den tuffa kritiken mot Lionel Messi ångrar nu Antoine Griezmanns tidigare rådgivare sitt uttalande.

Antoine Griezmanns tidigare rådgivare Eric Olhats riktade nyligen kritik mot Lionel Messi där han hävdade att den argentinske stjärnan inte välkomnat värvningen från Atlético Madrid.

– Antoine anlände till en kämpande klubb där Messi har koll på allt. Han är på samma gång kejsare och monark, och han såg inte Antoines ankomst med ett gott öga. Hans attityd har varit beklaglig, han fick honom (Griezmann) att känna det. Jag har alltid hört Antoine säga att det inte är något problem med Messi, men aldrig tvärtom, sa Olhats till France Football.

Messi svarade med att han trött på att skuldbeläggas för alla problem som klubben drabbas av.

I ett öppet brev publicerat av tidningen Marca säger nu Olhats att hans kommentarer var baserade på spekulationer, och inte på någon insyn i hur relationen mellan Griezmann och Messi har sett ut.

Olhats är dock inte enig med Barcelona-tränaren Ronald Koeman som stämplat det hela som "nonsens".

– Som svar på kommentarerna från Barcelonas tränare Ronald Koeman, som kallade problemet för nonsens, så förstår jag att han försvarar sin klubb och sina spelare, men han är inte särskilt precis i två frågor. Ena är att han pratar om mig som en klient när han beskriver min relation till Griezmann. Vi hade aldrig ett kontrakt. Jag var aldrig hans agent. Jag var hans tekniska rådgivare, men jag anser att det ger mig legitimitet att uttrycka min åsikt utan någons tillstånd, säger Olhats och fortsätter:

– Han säger också att det inte har funnits några problem mellan spelarna sedan han kom dit. Majoriteten av dessa problem inträffade under förra säsongen när han inte var tränare. Offret i den här frågan är Antoine Griezmann, jag ångrar det och jag är ledsen. Det här kommer att bli min sista kommentar om detta.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com