Foto: Andrea Staccioli/Bildbyrån

Chris Smalling: "Jag lämnades i en skitsituation"

Publicerad: 2020-11-21 11:49 England


Chris Smalling köptes loss från Manchester United, men det var nära att övergången inte blev av. Nu uttalar sig Romas mittback.

Roma köpte loss Chris Smalling, 30, från Manchester United efter att den engelske mittbacken gjort succé i Serie A under den gångna säsongen.

Övergången blev klar på transferfönstrets sista dag och Smalling är inte nöjd med hur hans tidigare klubb valde att hantera situationen.

– Det var chocken som jag inte förväntade mig. Hur det hanterades... om det hade sagts till mig tidigare i somras, och nu vill jag inte attackera Ole (Gunnar Solskjaer), då hade jag gjort andra planer. Jag visste att mina dagar under Ole var räknade. Det var frustrerande. Först och främst hade jag velat få veta tidigare, för det andra lämnade jag med en dag kvar på det italienska fönstret, säger Smalling till The Telegraph och fortsätter:

– Det engelska fönstret hade stängt. Jag lämnades i en skitsituation. Jag var tvungen att bestämma mig. Efter att jag haft ett samtal (med Solskjaer) var det upp till honom, och han sa: "Jag är inte säker på när din nästa match blir. I en ideal situation hade fått veta tidigt under sommaren och gjort planer, och det kom nästan till en punkt när jag hade en dag kvar.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com