Foto: Antonietta Baldassarre/Bildbyrån

Liverpool uppges förnya jakten på Koulibaly: "Vi får se"

Publicerad: 2020-10-30 09:22 Italien


Napolis backstjärna Kalidou Koulibaly uppges vara på Liverpools radar inför januarifönstret. Han utesluter inte en flytt.

Virgil van Dijk är knäskadad och missar troligen resten av säsongen. Därför undersöker Liverpool möjligheten att värva en ny mittback i vinter.

Dayot Upamecano (RB Leipzig), Ozan Kabak (Schalke), Ben White (Brighton) och Conor Coady (Wolverhampton) har tidigare placerats i Liverpool.

Nu skriver italienska Calcio Mercato att Jürgen Klopp förnyar sitt intresse för Kalidou Koulibaly och planerar att lägga ett bud i januari.

29-åringen har kontrakt till 2023 och Napoli har varit tydliga med att de inte släpper sin stjärna såvida inte ett stort bud trillar in.

– Jag älskar Neapel och Neapel älskar mig, det är det viktigaste. Jag gör mig alltid tillgänglig match efter match, jag har fortfarande tre år kvar på mitt kontrakt, jag är lugn, lagen letar efter mig men jag är fortfarande här, säger Koulibaly till Sky Sport Italia.

– Jag spelar på min nivå och jag hjälper det här laget och dessa människor eftersom jag vill ge tillbaka något till dem, sedan får vi se vad som händer, fortsätter 29-åringen.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com