Foto: Peter Powell/Bildbyrån

Crouch: "Salah har blivit en hänsynslös målmaskin"

Publicerad: 2020-10-28 15:28 England


Liverpools tidigare anfallare Peter Crouch är mäkta imponerad av Mohamed Salahs utveckling senaste åren.

Mohamed Salah, 28, skrev på för Liverpool sommaren 2017. Sedan dess har egyptiern öst in mål.

Anfallaren har utvecklats till en absolut världsspelare. En som verkligen är imponerad är Peter Crouch, som har ett förflutet i Liverpool.

– Salahs målfacit är löjligt och jag känner att han har börjat säsongen så skarpt. I hela sitt spel ser han ibland ut som omöjlig att spela. Från stunden som vi startade säsongen såg du bara hur skarp han var, det har bara gått upp till en annan nivå. Han är otrolig. Tidigt när han kom och han gjorde sina 44 mål sköt han från överallt, och du kände att passningen var den sista utvägen, men nu kommer han in och letar efter lagkamrater, säger han till Daily Mirror.

– Missförstå mig inte. Jag tycker fortfarande att han är självisk, för han har rätt att vara det, men hur han slår dessa passningar - jag bryr mig inte alls om det i spelare. Alla behöver en självisk, hänsynslös målskytt. Otroligt nog är det vad han visade sig vara. Han har gått från att vara en ytter till en hänsynslös målmaskin och med potential att skapa chanser också. Han är en komplett spelare, fortsätter Crouch.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com