Foto: Jon Olav Nesvold/Bildbyrån

Solskjaer viftar bort uppgifterna om Greenwood

Publicerad: 2020-10-23 14:21 England


Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer förnekar att Mason Greenwood blivit varnad av disciplinära skäl.

Ole Gunnar Solskjaer har tidigare uppget att Mason Greenwood missat de senaste matcherna på grund av en skada. 

The Guardian har dock hävdat att det rörts sig om disciplinära problem. Greenwood ska ha kommit sent till flera samlingar och därför lämnats utanför truppen. 

Men nu förnekar Manchester Uniteds manager att 19-åringen varnats för sitt uppträdande.

– Han gjorde ett misstag med England i somras och plötsligt går all engelsk press efter honom, och det är något vi måste gå efter. Han är en fantastisk kille att arbeta med och jag måste göra er besvikna, han är aldrig någonsin sen till träning och han är aldrig ett problem när han är på träningsanläggningen, säger Solskjaer enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag har sett ryktena och några tidigare United-spelare som pratar om honom men de vet inte riktigt vad de pratar om. Vi har fotografer utanför träningsområdet varje dag och de kan se att han är i tid varje dag. Jag vet inte var de här uppgifterna kommer ifrån. Han har en bra familj bakom sig, en bra bakgrund i akademin och han tränar bra, han tränar riktigt bra. Jag kan inte tro alla dessa rykten om att han inte är professionell, det är något vi måste hantera med många spelare. Många andra spelare i United har haft det.

David Lind
david@fotbolltransfers.com