Foto: Bildbyrån

Robert Lundström: "Jag tror inte att AIK stängt dörren"

Publicerad: 2020-10-22 11:21 Allsvenskan


Robert Lundström, 30, sitter på ett utgående kontrakt. Han stannar gärna i AIK, men det finns just nu inga förhandlingar.

AIK värvade högerbacken Robert Lundström inför säsongen 2018. Han har dock haft svårt att ta en ordinarie plats.

I somras värvades Mikael Lustig, vilket innebär stenhård konkurrens. Lundström är ändå öppen för att förlänga sitt utgående kontrakt.

– Ja, absolut! Jag och tjejen trivs väldigt bra i AIK och i Stockholm. Jag tror inte att AIK stängt dörren och jag har definitivt inte stängt dörren. Vi får se vad som händer, säger han till Fotbolldirekt.se.

Några förhandlingar finns dock inte i dagsläget.

– Inga samtal är igång just nu vad jag vet. Jag försöker att undvika att tänka på det och i stället göra det så bra som möjligt varje träning och match. Sen låter jag min agent sköta det andra, säger Lundström till Fotbolldirekt.se.

30-åringen känner sig inte stressad över situationen.

– Nej, ingen stress utan jag tror att allt kommer att lösa sig på ett bra sätt oavsett vad det blir. Det är första gången jag är i den här situationen att jag inte har någon aning om framtiden. Tidigare har jag haft kontrakt eller vetat vad som är på gång till nästa säsong. Men jag känner ingen stress utan tror att allt kommer lösa sig, säger Lundström till Fotbolldirekt.se.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com