Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Kacaniklic om kontraktet: "Får se om det blir mer eller mindre"

Publicerad: 2020-10-17 12:14 Allsvenskan


Efter säsongen går Alexander Kacaniklic in på sitt sista år av kontraktet - men kan idag inte kan bekräfta att det blir en fortsättning i Hammarby IF.

Alexander Kacaniklic, 29, skrev på för Hammarby IF inför säsongen 2019. Då hade yttern tillbringat över tio år utomlands med spel i klubbar som Fulham och Nantes.

Kontraktet med Bajen sträcker sig över nästa säsong, och i en intervju med Fotbollskanalen uttalar sig Kacaniklic om framtiden.

– Jag gillar inte att spekulera, men jag har kontrakt här och trivs jättebra. Jag har ett år kvar på kontraktet och vi får se om det blir mer eller mindre, det vet ingen. Jag fokuserar fullt ut på Hammarby.

När Kacaniklic skrev på för Hammarby var planen aldrig att han en dag skulle ut i Europa igen.

– Jag hade inte så mycket tankar på det. Jag kom mest hit för att Jesper (Jansson) förklarade sina tankar med klubben och vad klubben ville komma och den biten. Det var det jag fastnade för, och att vara med på en sådan resa med att hjälpa klubben att ta steg framåt. Jag fokuserade inte på vad som ska hända i framtiden. Det är nuet som gäller. Jag fokuserar på det för att göra mitt bästa för laget, säger han till Fotbollskanalen.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com