Foto: Andrew Couldridge/Bildbyrån

Arrizabalaga och Giroud talar ut om framtiden

Publicerad: 2020-10-06 16:40 England

Kepa Arrizabalaga vägrar ge upp sin framtid i Chelsea. Även Olivier Giroud uttalar sig efter alla värvningar.

Chelsea har värvat Edouard Mendy som tilltänkt förstemålvakt. Men Kepa Arrizabalaga har som ambition att vinna tillbaka sin plats.

– Jag mår bra. Stark, självsäker. Kanske inte drömsituationen. Vi måste uppleva sådana här saker. Jag är säker på att vända situationen. När jag har möjlighet att spela kommer jag att försöka göra det så bra som möjligt, säger Kepa enligt Goal.com och fortsätter:

– Uppenbarligen vill alla spelare spela. Jag blickar inte längre än i dag. I fotboll är det svårt att titta på medellång eller lång sikt. Självklart vill jag spela. Det närmaste är landslaget och jag tänker på det. Jag känner mig som en fotbollsspelare varje dag. Jag känner mig stark, mycket bra i landslaget och mycket bra i Chelsea. Det är en fantastisk klubb och jag har tur.

Olivier Giroud uttalar sig också om framtiden efter värvningen av Timo Werner.

– Jag har skrivit en bok som heter "Tro alltid på det", så jag tänker inte gå någonstans utan en kamp. Det är konkurrens men jag kommer att slåss och vi såg belöningarna med det i slutet av förra säsongen. Jag är övertygad om att jag har en roll att spela i Chelsea. Vi får se i januari, säger han enligt Goal.com.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com