Foto: Matteo Gribaudi/Bildbyrån

Cole om Cavanis flytt: "Förhoppningsvis blir det som med Ibrahimovic"

Publicerad: 2020-10-05 11:32 England


Manchester United är på väg att göra klart med Edinson Cavani. Andy Cole hoppas på succé, likt Zlatan Ibrahimovics.

Manchester United föll stort hemma på Old Trafford i mötet med Tottenham. 6-1 till gästerna - och Tim Sherwood, tidigare Spurs-manager, riktar kritik mot Ole Gunnar Solskjaers lag.

Sherwood menar att United inte längre är en maktfaktor och använder Harry Kane, 27, som ett exempel på det.

– Du behöver inte spelare för att slå Tottenham, Crystal Palace eller Brighton. Men det du behöver är ett lag med en identitet, en idé om hur man ska spela med och utan boll. I dagsläget förlitar de sig på världsklasspelare. Du behöver en plan mot jämna lag som Tottenham, en plan, betonar Sherwood i en kommentar till Premier League Productions.

– Ja, alla vill gå ut och värva. Man United vill värva de bästa spelarna i världen. De är inte på marknaden längre, för om United hade varit det så hade Tottenhams nummer 10 burit en United-tröja.

Istället är 33-årige Edinson Cavani, som lämnade i Paris Saint-Germain i somras, på väg in. Och Andy Cole hoppas att uruguayanen kan upprepa Zlatan Ibrahimovics succé.

– Han är 33, har vunnit titlar, stora titlar, han kommer att gå dit och jag tror att han ser fram emot att spela för United, säger Cole enligt Goal.com och fortsätter:

– Förhoppningsvis blir det som med Zlatan. Zlatan var otrolig. Inte bara på planen, utan som person också. Jag tillbringade lite tid med honom, han är verkligen en rolig kille. Han tror alltid på sig själv men försöker alltid få med sig resten av laget.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com