Foto: Suvad Mrkonjic/Bildbyrån

Khazenis allsvenska debut dröjer: "Skadehelvete"

Publicerad: 2020-10-01 14:23 Allsvenskan


Efter att ha gjort succé i IF Sylvia belönades Kristoffer Khazeni med en flytt till IFK Norrköping. Skador har stått i vägen för en allsvensk debut.

När IFK Norrköping värvade Kristoffer Khazeni från IF Sylvia i höstas kallade Jens Gustafsson den 25-årige mittfältaren för "exceptionell".

Men på grund av skador har det inte blivit någon allsvensk debut för Khazeni, som i en intervju med Fotbollskanalen uttalar sig om sina besvär.

– Jag har egentligen haft problem med knät sedan jag kom till Sylvia förra säsongen. Jag hade problem, från och till under försäsongen, och missade inledningen av säsongen med Sylvia för att sedan spela tejpad. Mot slutet av säsongen kunde jag sedan spela obehindrat. Men sedan kom smärtan tillbaka under försäsongslägret med IFK i vintras, vilket gjorde att jag inte kunde träna alls. Sedan har jag haft problem med det fram till att jag skadade foten i juli.

Khazeni hade stora förhoppningar inför den här säsongen, men blickar nu mot 2021.

– Men jag har försökt stärka upp mitt knä så gott det går, så att det inte är något problem när jag är tillbaka. Men det har tagit på mig ganska mycket att det har varit ett skadehelvete hela säsongen. Det går upp och ner, vissa dagar är man mer taggad än andra, så det har varit lite av en berg- och dalbana. Just nu blickar jag nästan mot nästa säsong, allt annat är en bonus, så att man inte blir besviken om det kommer någonting till. 

David Lind
david@fotbolltransfers.com