Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Jordan Larsson om pappans nya jobb: "Det är extremt stort för honom"

Publicerad: 2020-09-30 16:07 Utlandsproffs


Spartak Moskvas anfallare Jordan Larsson gläds med pappa Henrik Larsson för jobbet i Barcelona.

Janne Andersson tog ut kommande landslagstrupp tidigare i dag. I truppen fanns Jordan Larsson - som gjort succé i Ryssland.

I en intervju med Fotbollskanalen kommenterar han pappa Henrik Larssons nya tränarjobb i Barcelona.

– Jag är bara glad för hans skull. Han har väl inte haft den lättaste tränarkarriären hittills och har tränat lag i Sverige, men var sugen på att ta något utomlands, och nu fick han den här stora möjligheten i Barcelona. Det är extremt stort för honom och jag hoppas verkligen att det går bra för honom. Det började också bra med en 4-0-vinst mot Villarreal, så jag är bara glad för hans skull, säger 23-åringen till sajten.

Spartak Moskvas anfallare betonar att "Henke" trivs utmärkt i Barcelona. Efter att pappan fick sitt jobb skickade den ryska klubben en skämtsam pik till den spanska giganten.

Spartak menade att Barça måste betala 100 miljoner euro om de vill värva Jordan Larsson.

– Det var ju ett skämt, om ingen annan förstått det. Jag såg att flera medier plockade upp det, och jag tror säkert att ni förstod att det var ett skämt också. Men jag läste också vissa häpnadsväckande rubriker. Jag tror inte att de riktigt förstod att det var ett skämt. Det var en rolig grej, och jag skrattade när jag såg det. Det tror jag säkert att farsan gjorde också. De försökte bara vara lite roliga, säger den nyblivne landslagsmannen till Fotbollskanalen.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com