Foto: Bildbyrån

Gareth Bale: "Jag ångrar ingenting"

Publicerad: 2020-09-25 12:05 England


Tottenhams stjärnvärvning Gareth Bale, 31, talar ut om tiden i spanska storklubben Real Madrid.

Real Madrid värvade Gareth Bale från Tottenham sommaren 2013. Då blev han världens dyraste spelare.

Sju år senare är 31-åringen tillbaka i Londonklubben, inledningsvis på lån resten av den här säsongen.

Den sista tiden i Real Madrid var tung där Bale inte fick mycket speltid av Zinedine Zidane och deras relation var inte bra.

Han hade också en ansträngd relation till spansk media. Men stjärnan ångrar inget av sitt beteende.

– Nej, jag ångrar inget, nej. Jag försöker bara spela fotboll, det är allt jag kan göra och allt annat som sägs externt är bortom min kontroll. Som jag sagt, jag ångrar inget som jag gjort, oavsett vad någon annan sagt, det är upp till dem, säger Bale till Sky Sports och fortsätter:

– Jag vet vad jag tycker om mig själv och min familj vet precis vem jag är, så det är det enda jag bryr mig om. Jag har självklart varit tvungen att växa upp som person, inte minst som fotbollsspelare, när jag kommit till en ny kultur, till ett annat land. Du lär dig bara hur du hanterar de situationer du befinner dig i. Självklart har jag varit i enormt pressade situationer. Jag har fått folk på på arenan att bua ut mig.  Så ja, jag har lärt mig hur man hanterar den typen av saker, att inte ta det på allvar, att bara fortsätta. Det är fotboll - något som du älskar att göra och du måste ge ditt bästa och ibland är det allt du kan göra.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com