Foto: David Klein/Bildbyrån

Redknapp och Berbatov hyllar värvningen av Bale

Publicerad: 2020-09-17 14:28 England


Harry Redknapp och Dimitar Berbatov ser fram emot att se Gareth Bale i Tottenham igen.

Gareth Bale, 31, är ytterst nära att lämna Real Madrid för Tottenham. Det handlar om ett lån resten av säsongen.

Den walesiske landslagsstjärnan väntas landa i London i morgon får att genomgå sin läkarundersökning.

Tottenhams tidigare anfallare Dimitar Berbatov är lyrisk över Bales återkomst.

– Bale, Kane, Son, Dele Alli - tränare skulle döda för den frontlinjen. Hur Mourinho formerar laget är en annan fråga, och det blir inte lätt att svara på, men de är alla beprövade målgörare och stjärnspelare, så det är ett bra problem att ha, säger han till Betfair och fortsätter:

– På papper har de nu den starkaste frontlinjen i ligan tillsammans med Liverpool. Men Spurs "fantastiska fyra" har aldrig spelat tillsammans, så vi måste se hur de funkar ihop. För Bale låter det nog ganska bra att spela med Kane och Son.

Tottenhams tidigare manager Harry Redknapp gläds också över att hans tidigare stjärna värvas tillbaka.

– Det skulle vara en fantastisk värvning för klubben och det skulle vara fantastiskt för Gareth att få spela igen. Han är en sådan talang, en så fantastisk spelare och det är slöseri att inte se honom spela. Att komma tillbaka till Tottenham kan vända deras säsong. De har varit ganska medelmåttiga de senaste sex månaderna, säger han till BBC Radio Wales.

– De behöver den lilla magi som Gareth kan ge. Om han går dit eller Manchester United skulle han göra en enorm skillnad, fortsätter Redknapp.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com