Foto: John Sibley/Bildbyrån

Aldridge: "Liverpool behöver en anfallare till"

Publicerad: 2020-09-15 11:26 England


John Aldridge känner att Liverpool behöver en anfallare som konkurrerar med Roberto Firmino.

Roberto Firmino är given och varit oerhört nyttig för Liverpool. Men John Aldridge menar att anfallaren gör för lite mål och ser gärna en värvning.

– Det är slutresultatet och han (Firmino) vet det. Han har inte gjort (mål) det på Anfield det senaste året eller så och det måste förändras. Jag förstår klubbens allmänna hållning när det gäller övergångar i sommar, men det är lite av en chansning i ett par positioner eftersom vi har haft relativt tur med skador de senaste säsongerna, men du kan inte alltid räkna med det, säger han till Liverpool Echo och fortsätter:

– Övergångar är också något av en chansning för Liverpool eftersom det är svårt att förbättra det vi har och också att övertyga spelare att skriva på som vet att de förmodligen inte kommer att vara förstahandsval. Men jag tycker fortfarande att vi kan behöva en målskytt till. I en idealisk värld skulle fansen ha älskat att se oss få Timo Werner eller någon liknande, men det var inte möjligt. Att fräscha upp laget, även om det bara är en spelare, håller alla på tårna och bidrar till konkurrent om platser.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com