Foto: Johan Axelsson/Bildbyrån

Östersund om Isherwood: "Inte konstigt att det blir intresse"

Publicerad: 2020-09-14 22:46 Allsvenskan


Thomas Isherwood placeras i italienska Ascoli. Nu medger Östersunds tränare Amir Azrafshan att mittbacken är eftertraktad.

Den svenske U21-landslagsmannen Thomas Isherwood har haft en fin säsong i Allsvenskan.

I helgen kom uppgifter om att Serie B-klubben erbjudit 4 miljoner kronor för mittbacken.

I en intervju med Östersunds-Posten ligger Isherwood lågt om intresset.

– Om jag ska vara helt ärlig: jag har bara fokus här och det är här jag spelar fotboll och det är här jag trivs. Sen om folk har lagt bud och hit och dit, det är bara bevis på att någon kanske vill ha mig. det är inget jag vet om och jag fick höra det som du fick höra, att någon var intresserad. Men var jag vill vara nu är i ÖFK, säger han.

Östersunds FK medger att det finns intresse för Isherwood.

– Det är väl inte konstigt att det blir intresse kring våra spelare. De har gjort en bra säsong här och det är väl fullt naturligt när man gör bra ifrån sig att andra hör av sig, säger Amir Azrafshan till ÖP.

Tränaren medger att klubbar hört av sig gällande mittbacken. Men huruvida det finns konkreta bud på Isherwood vill han inte avslöja.

– Aeh. För oss handlar det hela tiden fokusera på spelarna som är här och det som händer runt omkring, det får gudarna... Jag tror att alla som hör av sig om våra spelare är intresserade, annars hade de inte varit intresserade. Så är det. Allt handlar om situationen som uppstår. Det ska alltid vara det bästa för klubben och för Thomas. Det är så vi jobbar, säger Azrafshan till ÖP.

David Lind
david@fotbolltransfers.com