Foto: Bildbyrån

Oscar Berglund kan lämna Assyriska FF

Publicerad: 2011-10-04 10:19 Superettan

Han har tidigare kopplats ihop med Djurgårdens IF. Och nu öppnar Oscar Berglund för att lämna Assyriska FF efter säsongen. "jag har velat spela allsvenskt i många år", säger han.

Inför säsongen anslöt målvakten Oscar Berglund till Assyriska FF på ett två år långt lån från Helsingborgs IF. Men redan efter halva tiden kan han tänka sig att gå vidare.

– Det är klart, jag har velat spela allsvenskt i många år så får jag ett erbjudande så tar jag det. Det är inget att hymla med. Man vill spela så högt upp som möjligt, säger Berglund till LT. 

– Men sen ska det komma ett erbjudande också och sen ska det väl förhandlas. Det är ju fortfarande Helsingborg som äger mig och har förhandlingsrätten, fortsätter han.

Djurgårdens IF har tidigare visat intresse för Berglund - som ännu inte haft någon kontakt med Helsingborg gällande framtiden.

– Nej, jag har inte hört något. De har väl haft fokus på sitt och jag har haft fullt fokus här. Jag har inte ens koll på hur det ser ut för dem med målvakter över nästa säsong, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com