Foto: Bildbyrån

Halmstad letar nyförvärv: "Ska ha hjärta och stolthet"

Publicerad: 2011-10-01 22:05 Allsvenskan

Halmstads BK kommer att spela i Superettan nästa säsong, men har redan börjat fundera över förstärkningar. Tränaren vill ha in fler karaktärsspelare som bland annat Joel Johansson.

– Vi vill tillbaka till framtiden och behöver spelare som med hjärta och stolthet är beredda att föra klubbens traditioner vidare. Jag hoppas att det ska hända lite grejer i nästa vecka, säger tränaren Jens Gustafsson till Hallandsposten.

Tränaren vill ha in fler spelare som påminner om både Michael Svensson och Joel Johansson.

– Joel är ett föredöme. Han är en person som ger allt på varje match och träning, gör det som är bäst för laget. Det är också en person som man vill vara nära – han betyder mycket både i omklädningsrummet och på planen. Det är inom de ramarna jag vill ha in fler spelare, förklarar Gustafsson.

Halmstads BK har även flera spelare med utgående kontrakt som kan försvinna till nästa år. Marcus Olsson, Michael Görlitz, Joe Sise och Anel Raskhaj är några exempel.

– Vi pratar med alla spelarna. Målet är att truppen ska vara intakt när vi startar vinterträningen i januari, så vi slipper leta spelare långt fram på vårkanten, säger Gustafsson till Hallandsposten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com