Foto: Bildbyrån

Marcus Olsson: "Hade två konkreta bud i somras"

Publicerad: 2011-10-01 12:20 Allsvenskan

Halmstads BK är nu i teorin klart för spel i Superettan kommande säsong och flera nyckelspelare väntas lämna klubben. En av dem är Marcus Olsson som sitter på ett utgående kontrakt. Nu berättar han om intresset.

Marcus Olsson liksom flera andra nyckelspelare sitter på utgående kontrakt med Halmstads BK. De flesta ser ut att lämna då spel i Superettan inte lockar. Men 23-åringen utesluter inte en fortsättning.

– Helt uteslutet är det inte. De (Halmstad) har nyligen lämnat ett anbud som jag ännu inte svarat på, säger Marcus Olsson till fotbolltransfers.com.

Mittfältaren bekräftar att han via sin agent mottog konkreta anbud från andra allsvenska klubbar när transferfönstret var på väg att stänga i augusti.

– Jag vet att det fanns konkreta anbud från framförallt två klubbar. Vilka det var vet jag inte eftersom jag var fullt fokuserad på HBK, säger Olsson till fotbolltransfers.com.

Vidare fanns det en konkret förfrågning från en utländsk klubb.

– Det fanns även en utländsk klubb som inkom med ett anbud men eftersom jag var inställd på att spela i HBK säsongen ut ville jag inte veta vilken det var, säger han.

Carl Bengtsson