Foto: Bildbyrån

Anel Raskaj: "Jag vet att Kalmar FF visat intresse"

Publicerad: 2011-09-30 14:49 Allsvenskan

Halmstads BK spelar i Superettan nästa säsong. Många nyckelspelare kommer att lämna klubben. En av dem är Anel Raskaj - som känner till att Kalmar FF visat intresse för honom.

22-årige mittfältaren Anel Raskaj är en av många spelare som sitter på utgående kontrakt med degraderade Halmstads BK. Och Kalmar FF visar intresse för honom.

– Jag vet att de har visat intresse under säsongen, hur seriöst intresset sedan är vet jag inte. Det är mycket rykten och förfrågningar just nu men det känns väl som att förfrågningarna från allsvenskan är mer seriösa än de utomlands, säger Raskaj till Barometern.

Skulle du kunna tänka dig att spela för Kalmar FF nästa säsong?

– Det kan jag definitivt tänka mig att göra, men det är som sagt mycket rykten nu och jag kommer att noga överväga vad som är bäst, dels för min familj och även vad som är bäst för mig när det kommer till att utvecklas som fotbollsspelare. Ekonomin är också en sak som spelar in.

Men ännu har Anel Raskaj inte bestämt sig för vad han vill göra nästa säsong.

– Vi får se, men jag har i alla fall en månad på mig nu att ta ställning och fundera på vad som är bäst för mig. Det är ett svårt beslut att ta, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com