Foto: Bildbyrån

Johnny Lundberg följer med Halmstad ner i Superettan

Publicerad: 2011-09-30 10:33 Allsvenskan

På grund av skadeproblem har Johnny Lundberg enbart kunnat spela sex matcher i år för Halmstads BK - som ramlat ur Allsvenskan. Försvararen har dock kontrakt och räknar med att stanna.

Johnny Lundberg, 29, slet av hälsenan tidigt på säsongen men är snart helt återställd. Dock har han inte kunnat hjälpa kvar sitt Halmstads BK i Allsvenskan.

Med tanke på hans skada har han inte så mycket fler val än att spela vidare i HBK.

– Jag får kanske vara tacksam för att jag har ett år kvar på mitt kontrakt. Med tanke på att jag gått skadad hela året är det ju inte så många andra klubbar som är intresserade, nu handlar det i första hand om att komma tillbaka och visa att jag fortfarande har mer att ge, säger Lundberg till HD.

Och i framtiden vill mittbacken gärna avsluta sin karriär i moderklubben Landskrona BoIS.

– Jag har alltid sagt att jag vill avsluta karriären i BoIS och det gäller fortfarande. Jag snackade med Rasmus Lindgren om det här när vi träffades i somras, men det känns inte som om det är dags riktigt än, en ny flytt ut i Europa hade varit rolig, säger Lundberg och fortsätter:

– BoIS är klubben i mitt hjärta och där jag fått min uppfostran. Så det hade varit fantastiskt roligt att komma tillbaka, om ett par år eller så...

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com