Foto: Adam Holt/Bildbyrån

Niclas Eliasson: "Jag hoppas att jag får uppfylla den drömmen"

Publicerad: 2020-08-04 11:37 Utlandsproffs


Niclas Eliasson gör succé i Bristol City och placeras i större klubbar. Nu talar han ut om framtiden.

Bristol City har utnyttjat sin option att förlänga med Niclas Eliasson, 24, över nästa säsong.

Den offensiva yttern har dock placerats i klubbar som Fenerbahce, Burnley, Celtic, Lazio och Villarreal efter en stark säsong i Championship.

I en intervju med Fotbollskanalen talar Eliasson ut som framtiden.

– Det har varit lite prat om att förlänga. Men det kan svänga väldigt fort i den här branschen, med andra klubbar och med Bristol City. Jag har lagt det på min agent. Händer det något konkret så lyssnar jag. Jag vill inte höra om minsta lilla intresse från Bristol City eller en annan klubb, utan mer om något verkligen ligger på bordet och är seriöst, säger han till sajten.

Eliasson blev utsedd till årets spelare i Bristol.

– Det var en ära att få ett sådant pris. Det är alltid stort att få ett kvitto på att man gör någonting bra. Det var fantastiskt kul, säger 24-åringen till Fotbollskanalen.

Den ex-allsvenske spelaren bemöter spekulationerna om andra klubbars intresse.

– Det är klart att det är smickrande. När man var liten hade man alltid en dröm om att spela i en av de tre-fyra största ligorna i Europa. Jag hoppas att jag får uppfylla den drömmen en dag. Det ryktas mycket i dessa tider. Min agent sköter de bitarna. Jag vill inte höra för mycket. Det är lätt att det blir mycket snack och så blir det inget ändå. Det är bättre att hålla fokus på planen, säger han klokt, säger Eliasson till Fotbollskanalen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com