Foto: Paul Currie/Bildbyrån

Giggs vill se Grealish och Sancho i United

Publicerad: 2020-08-02 12:23 England


Ryan Giggs vill se Manchester United förstärka. Han pekar ut Jack Grealish och Jadon Sancho som klubbens nästa värvningar.

Jack Grealishs vara eller icke vara i Aston Villa är alltjämt ett hett diskussionsämne.

Manchester United-ikonen Ryan Giggs hoppas att den 24-årige playmakern kan fortsätta karriären på Old Trafford.

– Två bra spelare. Det som är bra med Grealish är att han är van vid Premier League och inte behöver anpassa sig. Det är bra. Från utsidan ser det ut som att han mentaliteten för att komma till den här platsen och inte bli störd. Vissa spelare kan bli skrämda, säger Giggs i Youtube-kanalen Webby and O'Neill.

– En sak som också är bra att han gjorde tio mål (i alla tävlingar) och nådde dubbla siffror, så det finns inga frågetecken där längre. Att nå dubbla siffror utan straffar med Villa är imponerande.

Nästa man på Giggs önskelista är Borussia Dortmunds ytter Jadon Sancho, 20.

– Sancho är kvick, direkt, men också en intelligent spelare. Det jag gillar med honom är att han inte får panik när han tar sig in i avgörande områden. Många kvicka spelare som spelar ute på kanten får det, men han väljer ut rätt passning, säger Giggs och fortsätter:

– Han är någon som kan kontra och om vi ska spela så kan han göra det, men han kan också få saker att hända om ett lag backar hem. Det är två värvningar som kan vara tillgänliga och om vi kan få dem, då skulle jag gå och hämta dem.

David Lind
david@fotbolltransfers.com