Fotbolltransfers

LISTA: 50 heta spelare i Europa som kan byta klubb

Övriga Europa

Övriga Europa - 2020-08-01 kl 21:00

Artikelbild

Foto: David Klein/Bildbyrån

De flesta ligor i Europa är nu avslutade. Bakom kulisserna pågår förhandlingar om många stora övergångar. Fotbolltransfers.com listar nu 50 spelare som kan röra på sig.

Transferfönstret i Europa brukat vanligtvis vara öppet mellan den 1 juli och 31 augusti. Men på grund av pandemin har ligorna avslutats klart senare, vilket även påverkat marknaden.

De flesta fönster kommer istället att stänga den 5 oktober i år. Många klubbar har avvaktat med sina övergångar till dess att säsongen är över.

Av de stora ligorna är det bara Serie A som inte är färdigspelad, men deras sista omgång spelas den här helgen. Därefter återstår Champions League och Europa League.

Några övergångar har redan gjorts, men de allra största återstår. Fotbolltransfers.com listar nu 50 heta spelare som kan byta klubb i Europa.   

1. Jadon Sancho, 20, anfallare, Borussia Dortmund.
Jadon Sancho är en av världens mest eftertraktade spelare efter succén i Borussia Dortmund. Främst talas det om en återkomst till de brittiska öarna för den engelske landslagsyttern. Bland annat har det surrats om Manchester United och Liverpool. Ole Gunnar Solskjaers klubb pekas ut som favoriter. Prislappen ligger på 120 miljoner euro.

2. Kai Havertz, 21, mittfältare, Bayer Leverkusen.
Den offensive mittfältaren kopplas ihop med flera storklubbar efter sin succé. Bayern München, Barcelona, Manchester United, Chelsea, Real Madrid och Liverpool är några av klubbarna som visar intresse för tysken. Enligt senaste rapporterna är Kai Havertz nära att skriva på för Chelsea.

3. Sandro Tonali, 20, mittfältare, Brescia.
Sandro Tonali är världigt nära att skriva på för Inter enligt uppgifter. Enligt tidningen Corriere di Brescia är klubbarna överens om ett lån med tvingande köpoption på 35 miljoner euro. Även Juventus och Milan jagar mittfältaren.

4. Thiago Alcántara, 29, mittfältare, Bayern Munchen.
Enligt uppgifter är Bayern redo att släppa Thiago, vars kontrakt löper ut 2021, för omkring 35 miljoner euro. Liverpool, Manchester City och Juventus har kopplats ihop med mittfältaren. Liverpool pekas ut som stora favoriter. Bayern har bekräftat att mittfältaren vill lämna.

5. Kalidou Koulibaly, 29, försvarare, Napoli.
Napoli är öppna för att sälja Kalidou Koulibaly, om rätt bud trillar in. Mittbacken har placerats i klubbar som Manchester City, Liverpool, Manchester United, Newcastle, Paris Saint-Germain, Real Madrid och Barcelona.

6.Edinson Cavani, 33, anfallare, Paris Saint-Germain.
Anfallaren har lämnat Paris och kopplas ihop med en rad klubbar i världen som Benfica, Atletico Madrid, Inter, Barcelona, Roma, Napoli, Sao Paulo, Leeds och Bayern Munchen. Enligt uppgfter leder Benfica jakten på uruguayanens signatur.

7. Ferrán Torres, 20, mittfältare, Valencia.
Den spanske U21-landslagsmannen Ferrán Torres har under en längre tid varit aktuell för storklubbar runtom i Europa. Den offensiva yttern har kopplats ihop med en rad olika storklubbar, såsom Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Juventus och Manchester City. Sägs vara klar för Manchester City, enligt trovärdiga uppgifter.

8. Willian, 31, anfallare, Chelsea.
Ytteranfallaren har ett utgående kontrakt och har ryktats till klubbar som Manchester United, Tottenham, Arsenal, Juventus, Barcelona och Inter Miami. Brasilianaren kan även förlänga med Chelsea.

9. Philippe Coutinho, 28, mittfältare, Barcelona.
Barcelona vill helst sälja den brasilianske landslagsstjärnan i sommar, men det är inte uteslutet att det blir en ny utlåning. Det har främst ryktats om en flytt tillbaka till Premier League och klubbar som Arsenal, Tottenham och Leicester City.

10. Sergej Milinkovic-Savic, 25, mittfältare, Lazio.
Den serbiske landslagsmittfältaren jagas av bland annat PSG, Tottenham, Manchester United och Real Madrid. Mest troligt att mittfältaren stannar i Lazio en säsong till, inte minst på grund av hans höga prislapp.

11. Thomas Partey, 27, mittfältare, Atletico Madrid.
Thomas Partey är eftertraktad efter att ha utvecklats till en kugge i Atletico Madrid. Den ghananske landslagsmittfältaren har bland annat kopplats ihop med Arsenal. Mittfältaren har en utköpsklausul på 50 miljoner euro och Atletico släpper honom inte under det.

12. Lautaro Martinez, 22, anfallare, Inter.
Lautaro Martinez har länge jagats av Barcelona men förhandlingarna har pausats på grund av pandemin, har presidenten Josep Maria Bartomeu tidigare berättat. Återstår att se om det blir någon flytt den här sommaren för argentinaren. Manchester City visar också intresse.

13. Federico Chiesa, 22, anfallare, Fiorentina.
Federico Chiesa har imponerat i Fiorentina och under en längre period ryktats bort. Klubbar som Inter, Juventus, Chelsea och Manchester United ska vilja ha den italienske landslagsyttern.

14. Adama Traoré, 24, anfallare, Wolverhampton.
Den offensiva yttern Adama Traoré har starkt kopplats ihop med Liverpool på sistone. 24-åringen har även ryktats vara aktuell för klubbar som Barcelona, Manchester City och Manchester United.

15. Donny van de Beek, 23, mittfältare, Ajax.
Ajax vd Edwin van der Sar har redan avslöjat att Real Madrid och Manchester United vill ha mittfältaren, och att de lovat stjärnan att lämna - om rätt bud kommer.

16. Robin Gosens, 25, ytter, Atalanta.
Atalantas ytterback Robin Gosens är eftertraktad på marknaden. Hela sex klubbar uppges jaga honom. Det handlar om Inter, Chelsea, Leicester City, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt och Schalke 04.

17. Marash Kumbulla, 20, försvarare, Hellas Verona.
Inter, Juventus, Napoli och Lazio är några av klubbarna som visat intresse för mittbacken. Det har tidigare ryktats att Inter leder jakten på Kumbulla och att en affär är nära med Hellas Verona.

18. Nathan Aké, 25, försvarare, Bournemouth.
Enligt trovärdiga uppgifter är Bournemouths mittback väldigt nära Manchester City. Klubbarna sägs vara överens om en övergångsumma på 40 miljoner pund.

19. James Rodríguez, 28, mittfältare, Real Madrid.
Den colombianske landslagsstjärnan James Rodríguez väntas lämna Real Madrid efter säsongen. Atletico Madrid och Manchester United ryktas vara närmast att signa playmakern.

20. Thiago Silva, 35, försvarare, Paris Saint-Germain.
Mittbacken lämnar Paris i sommar och kopplas ihop med en rad klubbar som Fiorentina, Everton, Milan och Arsenal.

21. Jack Grealish, 24, mittfältare, Aston Villa.
Det har länge spekulerats om att Jack Grealish är på väg till Manchester United. Nu uppges även Manchester City, Borussia Dortmund och Arsenal utmana om mittfältarens signatur. Det stora problemet är prislappen på 80 miljoner pund.

22. Sergiño Dest, 19, försvarare, Ajax.
Den lovande högerbacken Sergiño Dest är eftertraktad på transfermarknaden. Bayern München, Barcelona och Paris Saint-Germain har alla visat konkret intresse.

23. Houssem Aouar, 22, mittfältare, Lyon.
Storklubbar som Juventus, Liverpool, Real Madrid, Manchester City och Paris Saint-Germain jagar mittfältaren. Lyon har öppnat för en försäljning då laget missar Europaspel nästa säsong.

24. Ismaël Bennacer, 22, mittfältare, Milan.
Ismaël Bennacer är het på marknaden efter en fin debutsäsong i Milan. Enligt uppgifter jagas mittfältaren av bland annat Paris Saint-Germain, Manchester City och Manchester United. Har ryktats om att han har en utköpsklausul på 50 miljoner euro.

25. Declan Rice, 21, mittfältare, West Ham.
Declan Rice har under en längre tid varit av intresse för klubbar som Chelsea och Manchester United. Det är Frank Lampard som trycker på mest för en affär.

26. Pierre-Emerick Aubameyang, 31, anfallare, Arsenal.
Anfallaren har bara ett år kvar av sitt kontrakt och ryktas bort från klubben. Klubbar som Juventus, Barcelona, Paris och Chelsea har kopplats ihop med skyttekungen. Arsenal har dock inte gett upp hoppet om att förlänga med stjärnan.

27. Arkadiusz Milik, 26, anfallare, Napoli.
Arkadiusz Milik har placerats i klubbar som Juventus, Milan, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Everton och Atletico Madrid. Enligt senaste uppgifterna är Juventus närmast att signa anfallaren som bara har ett år kvar på kontraktet. Napoli har bekräftat att polacken vill lämna.

28. Nicolo Zaniolo, 21, mittfältare, Roma.
Romas jättetalang Nicolò Zaniolo är eftertraktad. Han har placerats i klubbar som Juventus, Liverpool, Manchester United, Tottenham och Real Madrid. Roma gör dock allt för att inte tvingas sälja sin guldklimp.

29. Raúl Jiménez, 29. anfallare, Wolverhampton.
Raúl Jiménez är ett eftertraktat namn i Europa efter en stark säsong i Wolverhampton. Anfallaren har kopplats ihop med klubbar som Real Madrid, Juventus och Manchester United.

30. Diego Carlos, 27, försvarare, Sevilla.
Diego Carlos kan lämna Sevilla redan efter en säsong. Han anslöt från Nantes förra sommaren och har gjort succé i La Liga. Den brasilianske mittbacken placeras i klubbar som Liverpool, Barcelona, Real Madrid och Arsenal.

31. Ben Chilwell, 23, försvarare, Leicester.
Chelsea och Manchester City uppges vara ute efter Leicester Citys vänsterback Ben Chilwell. Enligt uppgfter vill engelsmannen flytta till Chelsea. Enbart prislappen ser ut att kunna hindra en affär.

32. Nicolás Tagliafico, 27, försvarare, Ajax.
Ajax har tidigare bekräftat att Nicolás Tagliafico är en av spelarna som kommer tillåtas lämna i sommar, om ett passande bud inkommer. Den argentinske landslagsmannen har placerats i klubbar som Barcelona, Atletico Madrid, Chelsea, Borussia Dortmund och Paris Saint-Germain.

33. André Onana, 24, målvakt, Ajax.
Målvakten vill ta nästa steg och lämna. Kameruniern har kopplats ihop med klubbar som Barcelona och Chelsea.

34. Pau Torres, 23, försvarare, Villareal.
Den spanske landslagsmannen Pau Torres har haft en strålande säsong i Villarreal. Mittbacken har placerats i klubbar som Barcelona, Chelsea, Arsenal, Manchester United och Manchester City. Torres har en utköpsklausul på 50 miljoner euro.

35. Milan Skriniar, 25, försvarare, Inter.
Den slovakiske landslagsstjärnan Milan Skriniar kan lämna i sommar och Inter är redo att sälja, enligt uppgfter. Mittbacken kopplas ihop med storklubbar som Real Madrid, Manchester City, Manchester United och Tottenham.

36. Mikel Oyarzabal, 23, anfallare, Real Sociedad.
Den spanske landslagsmannen Mikel Oyarzabal  kan lämna Real Sociedad efter säsongen. Mikel Oyarzabal har länge placerats i Manchester City. Nu försöker Manchester United värva Real Sociedads stjärna, enligt uppgifter. Oyarzabal har en utköpsklausul på 70 miljoner euro.

37. Kristoffer Ajer, 22, försvarare, Celtic.
Kristoffer Ajer har efter en fin säsong med Celtic placerats i klubbar som Real Madrid, Paris Saint-Germain, Milan, Manchester City, Arsenal, Leicester City och Atletico Madrid. Agenten har bekräftat att de jobbar på en övergång.

38. José Maria Gimenez, 25, försvarare, Atletico Madrid.
José Maria Gimenez är ständigt ett jagat byte på marknaden. Han kopplas ihop med klubbar som Manchester City och Chelsea på sistone. Men det kan krävas att utköpsklausulen på 120 miljoner euro betalas för att värva honom.

39. David Alaba, 28, försvarare, Bayern Munchen.
David Alaba har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Bayern München. Den österrikiske landslagsstjärnan har placerats i klubbar som Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Chelsea, Inter och Paris Saint-Germain. Den tyska giganten har varit tydliga med att de hoppas förlänga med Alaba.

40. Sergio Reguilón, 23, försvarare, Real Madrid.
Sergio Reguilón lämnade Real Madrid på lån förra sommaren för att få regelbunden speltid. I Sevilla har vänsterbacken fått just det och gjort det med bravur. Reguilón har placerats i klubbar som Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Tottenham, Valencia, Sevilla och Everton.

41. Tanguy NDombèlé, 23, mittfältare, Tottenham.
Den franske mittfältaren har under en längre tid kopplats ihop med Barcelona. Även PSG och Inter ska vara intresserade av spelaren.

42. Gabriel Magalhães, 22, försvarare, Lille.
Gabriel är eftertraktad och vill vidare. Mittbacken har kopplats ihop med klubbar som Chelsea, Arsenal och Everton, Napoli, Tottenham, Manchester United och PSG. Napoli sägs leda jakten.

43. Memphis Depay, 26, anfallare, Lyon.
Memphis Depay kan lämna Lyon i sommar då han bara har ett år kvar av kontraktet. Milan och Everton jagar anfallaren, enligt uppgifter. Enligt senaste rapporterna är Borussia Dortmund sugna på holländaren som eventuell ersättare till Sancho. Det har även ryktats om Arsenal.

44. Ivan Rakitic, 32, mittfältare, Barcelona.
Ivan Rakitic är aktuell för en flytt. Klubbar som Lazio, Sevilla, Atlético Madrid och Paris Saint-Germain har nämnts som tänkbara destinationer för kroaten.

45. Max Aarons, 20, försvarare, Norwich.
Ytterbacken kan lämna Norwich City i sommar eftersom laget degraderats till Championship. Engelsmannen drar till sig intresse från klubbar som Borussia Dortmund, Arsenal, Tottenham, RB Leipzig och Bayern Munchen.

46. Ben White, 22, försvarare, Brighton.
Brightons mittback Ben White har imponerat i Leeds United. Nu är 22-åringen glödhet på marknaden. Liverpool, Manchester United och Manchester City är alla angelägna om att värva White i sommar, enligt uppgifterna. Leeds hoppas också kunna köpa loss lånet.

47. Eric García, 19, försvarare, Manchester City.
Barcelona försöker värva tillbaka Eric García och det sägs att även mittbacken vill tilbaka tilll Spanien. Pep Guardiola hoppas dock övertyga talangen att stanna i Manchester City.

48. Wilfried Zaha, 27, anfallare, Crystal Palace.
Den ivorianske landslagsmannen Wilfried Zaha har under en längre tid jagats av engelska storklubbar. Det är främst Chelsea, Arsenal och Everton som velat ha ytteranfallaren men även Paris vill ha honom ifall Neymar lämnar. Roy Hodgson har medgett att Zaha vill lämna Crystal Palace.

50. Luka Jovic, 22, anfallare, Real Madrid.
Luka Jovic anslöt från Eintracht Frankfurt till Real Madrid förra sommaren men har inte motsvarat förväntningarna och ryktas bort. Anfallaren kopplas ihop med klubbar som Milan, Leicester City, Hertha Berlin, Arsenal, Newcastle och Monaco.

Jakob Celik

[email protected]

Artikelbild

Foto: David Klein/Bildbyrån

LISTA: 50 heta spelare i Europa som kan byta klubb

Övriga Europa

Övriga Europa - 2020-08-01 kl 21:00

De flesta ligor i Europa är nu avslutade. Bakom kulisserna pågår förhandlingar om många stora övergångar. Fotbolltransfers.com listar nu 50 spelare som kan röra på sig.

Transferfönstret i Europa brukat vanligtvis vara öppet mellan den 1 juli och 31 augusti. Men på grund av pandemin har ligorna avslutats klart senare, vilket även påverkat marknaden.

De flesta fönster kommer istället att stänga den 5 oktober i år. Många klubbar har avvaktat med sina övergångar till dess att säsongen är över.

Av de stora ligorna är det bara Serie A som inte är färdigspelad, men deras sista omgång spelas den här helgen. Därefter återstår Champions League och Europa League.

Några övergångar har redan gjorts, men de allra största återstår. Fotbolltransfers.com listar nu 50 heta spelare som kan byta klubb i Europa.   

1. Jadon Sancho, 20, anfallare, Borussia Dortmund.
Jadon Sancho är en av världens mest eftertraktade spelare efter succén i Borussia Dortmund. Främst talas det om en återkomst till de brittiska öarna för den engelske landslagsyttern. Bland annat har det surrats om Manchester United och Liverpool. Ole Gunnar Solskjaers klubb pekas ut som favoriter. Prislappen ligger på 120 miljoner euro.

2. Kai Havertz, 21, mittfältare, Bayer Leverkusen.
Den offensive mittfältaren kopplas ihop med flera storklubbar efter sin succé. Bayern München, Barcelona, Manchester United, Chelsea, Real Madrid och Liverpool är några av klubbarna som visar intresse för tysken. Enligt senaste rapporterna är Kai Havertz nära att skriva på för Chelsea.

3. Sandro Tonali, 20, mittfältare, Brescia.
Sandro Tonali är världigt nära att skriva på för Inter enligt uppgifter. Enligt tidningen Corriere di Brescia är klubbarna överens om ett lån med tvingande köpoption på 35 miljoner euro. Även Juventus och Milan jagar mittfältaren.

4. Thiago Alcántara, 29, mittfältare, Bayern Munchen.
Enligt uppgifter är Bayern redo att släppa Thiago, vars kontrakt löper ut 2021, för omkring 35 miljoner euro. Liverpool, Manchester City och Juventus har kopplats ihop med mittfältaren. Liverpool pekas ut som stora favoriter. Bayern har bekräftat att mittfältaren vill lämna.

5. Kalidou Koulibaly, 29, försvarare, Napoli.
Napoli är öppna för att sälja Kalidou Koulibaly, om rätt bud trillar in. Mittbacken har placerats i klubbar som Manchester City, Liverpool, Manchester United, Newcastle, Paris Saint-Germain, Real Madrid och Barcelona.

6.Edinson Cavani, 33, anfallare, Paris Saint-Germain.
Anfallaren har lämnat Paris och kopplas ihop med en rad klubbar i världen som Benfica, Atletico Madrid, Inter, Barcelona, Roma, Napoli, Sao Paulo, Leeds och Bayern Munchen. Enligt uppgfter leder Benfica jakten på uruguayanens signatur.

7. Ferrán Torres, 20, mittfältare, Valencia.
Den spanske U21-landslagsmannen Ferrán Torres har under en längre tid varit aktuell för storklubbar runtom i Europa. Den offensiva yttern har kopplats ihop med en rad olika storklubbar, såsom Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Juventus och Manchester City. Sägs vara klar för Manchester City, enligt trovärdiga uppgifter.

8. Willian, 31, anfallare, Chelsea.
Ytteranfallaren har ett utgående kontrakt och har ryktats till klubbar som Manchester United, Tottenham, Arsenal, Juventus, Barcelona och Inter Miami. Brasilianaren kan även förlänga med Chelsea.

9. Philippe Coutinho, 28, mittfältare, Barcelona.
Barcelona vill helst sälja den brasilianske landslagsstjärnan i sommar, men det är inte uteslutet att det blir en ny utlåning. Det har främst ryktats om en flytt tillbaka till Premier League och klubbar som Arsenal, Tottenham och Leicester City.

10. Sergej Milinkovic-Savic, 25, mittfältare, Lazio.
Den serbiske landslagsmittfältaren jagas av bland annat PSG, Tottenham, Manchester United och Real Madrid. Mest troligt att mittfältaren stannar i Lazio en säsong till, inte minst på grund av hans höga prislapp.

11. Thomas Partey, 27, mittfältare, Atletico Madrid.
Thomas Partey är eftertraktad efter att ha utvecklats till en kugge i Atletico Madrid. Den ghananske landslagsmittfältaren har bland annat kopplats ihop med Arsenal. Mittfältaren har en utköpsklausul på 50 miljoner euro och Atletico släpper honom inte under det.

12. Lautaro Martinez, 22, anfallare, Inter.
Lautaro Martinez har länge jagats av Barcelona men förhandlingarna har pausats på grund av pandemin, har presidenten Josep Maria Bartomeu tidigare berättat. Återstår att se om det blir någon flytt den här sommaren för argentinaren. Manchester City visar också intresse.

13. Federico Chiesa, 22, anfallare, Fiorentina.
Federico Chiesa har imponerat i Fiorentina och under en längre period ryktats bort. Klubbar som Inter, Juventus, Chelsea och Manchester United ska vilja ha den italienske landslagsyttern.

14. Adama Traoré, 24, anfallare, Wolverhampton.
Den offensiva yttern Adama Traoré har starkt kopplats ihop med Liverpool på sistone. 24-åringen har även ryktats vara aktuell för klubbar som Barcelona, Manchester City och Manchester United.

15. Donny van de Beek, 23, mittfältare, Ajax.
Ajax vd Edwin van der Sar har redan avslöjat att Real Madrid och Manchester United vill ha mittfältaren, och att de lovat stjärnan att lämna - om rätt bud kommer.

16. Robin Gosens, 25, ytter, Atalanta.
Atalantas ytterback Robin Gosens är eftertraktad på marknaden. Hela sex klubbar uppges jaga honom. Det handlar om Inter, Chelsea, Leicester City, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt och Schalke 04.

17. Marash Kumbulla, 20, försvarare, Hellas Verona.
Inter, Juventus, Napoli och Lazio är några av klubbarna som visat intresse för mittbacken. Det har tidigare ryktats att Inter leder jakten på Kumbulla och att en affär är nära med Hellas Verona.

18. Nathan Aké, 25, försvarare, Bournemouth.
Enligt trovärdiga uppgifter är Bournemouths mittback väldigt nära Manchester City. Klubbarna sägs vara överens om en övergångsumma på 40 miljoner pund.

19. James Rodríguez, 28, mittfältare, Real Madrid.
Den colombianske landslagsstjärnan James Rodríguez väntas lämna Real Madrid efter säsongen. Atletico Madrid och Manchester United ryktas vara närmast att signa playmakern.

20. Thiago Silva, 35, försvarare, Paris Saint-Germain.
Mittbacken lämnar Paris i sommar och kopplas ihop med en rad klubbar som Fiorentina, Everton, Milan och Arsenal.

21. Jack Grealish, 24, mittfältare, Aston Villa.
Det har länge spekulerats om att Jack Grealish är på väg till Manchester United. Nu uppges även Manchester City, Borussia Dortmund och Arsenal utmana om mittfältarens signatur. Det stora problemet är prislappen på 80 miljoner pund.

22. Sergiño Dest, 19, försvarare, Ajax.
Den lovande högerbacken Sergiño Dest är eftertraktad på transfermarknaden. Bayern München, Barcelona och Paris Saint-Germain har alla visat konkret intresse.

23. Houssem Aouar, 22, mittfältare, Lyon.
Storklubbar som Juventus, Liverpool, Real Madrid, Manchester City och Paris Saint-Germain jagar mittfältaren. Lyon har öppnat för en försäljning då laget missar Europaspel nästa säsong.

24. Ismaël Bennacer, 22, mittfältare, Milan.
Ismaël Bennacer är het på marknaden efter en fin debutsäsong i Milan. Enligt uppgifter jagas mittfältaren av bland annat Paris Saint-Germain, Manchester City och Manchester United. Har ryktats om att han har en utköpsklausul på 50 miljoner euro.

25. Declan Rice, 21, mittfältare, West Ham.
Declan Rice har under en längre tid varit av intresse för klubbar som Chelsea och Manchester United. Det är Frank Lampard som trycker på mest för en affär.

26. Pierre-Emerick Aubameyang, 31, anfallare, Arsenal.
Anfallaren har bara ett år kvar av sitt kontrakt och ryktas bort från klubben. Klubbar som Juventus, Barcelona, Paris och Chelsea har kopplats ihop med skyttekungen. Arsenal har dock inte gett upp hoppet om att förlänga med stjärnan.

27. Arkadiusz Milik, 26, anfallare, Napoli.
Arkadiusz Milik har placerats i klubbar som Juventus, Milan, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Everton och Atletico Madrid. Enligt senaste uppgifterna är Juventus närmast att signa anfallaren som bara har ett år kvar på kontraktet. Napoli har bekräftat att polacken vill lämna.

28. Nicolo Zaniolo, 21, mittfältare, Roma.
Romas jättetalang Nicolò Zaniolo är eftertraktad. Han har placerats i klubbar som Juventus, Liverpool, Manchester United, Tottenham och Real Madrid. Roma gör dock allt för att inte tvingas sälja sin guldklimp.

29. Raúl Jiménez, 29. anfallare, Wolverhampton.
Raúl Jiménez är ett eftertraktat namn i Europa efter en stark säsong i Wolverhampton. Anfallaren har kopplats ihop med klubbar som Real Madrid, Juventus och Manchester United.

30. Diego Carlos, 27, försvarare, Sevilla.
Diego Carlos kan lämna Sevilla redan efter en säsong. Han anslöt från Nantes förra sommaren och har gjort succé i La Liga. Den brasilianske mittbacken placeras i klubbar som Liverpool, Barcelona, Real Madrid och Arsenal.

31. Ben Chilwell, 23, försvarare, Leicester.
Chelsea och Manchester City uppges vara ute efter Leicester Citys vänsterback Ben Chilwell. Enligt uppgfter vill engelsmannen flytta till Chelsea. Enbart prislappen ser ut att kunna hindra en affär.

32. Nicolás Tagliafico, 27, försvarare, Ajax.
Ajax har tidigare bekräftat att Nicolás Tagliafico är en av spelarna som kommer tillåtas lämna i sommar, om ett passande bud inkommer. Den argentinske landslagsmannen har placerats i klubbar som Barcelona, Atletico Madrid, Chelsea, Borussia Dortmund och Paris Saint-Germain.

33. André Onana, 24, målvakt, Ajax.
Målvakten vill ta nästa steg och lämna. Kameruniern har kopplats ihop med klubbar som Barcelona och Chelsea.

34. Pau Torres, 23, försvarare, Villareal.
Den spanske landslagsmannen Pau Torres har haft en strålande säsong i Villarreal. Mittbacken har placerats i klubbar som Barcelona, Chelsea, Arsenal, Manchester United och Manchester City. Torres har en utköpsklausul på 50 miljoner euro.

35. Milan Skriniar, 25, försvarare, Inter.
Den slovakiske landslagsstjärnan Milan Skriniar kan lämna i sommar och Inter är redo att sälja, enligt uppgfter. Mittbacken kopplas ihop med storklubbar som Real Madrid, Manchester City, Manchester United och Tottenham.

36. Mikel Oyarzabal, 23, anfallare, Real Sociedad.
Den spanske landslagsmannen Mikel Oyarzabal  kan lämna Real Sociedad efter säsongen. Mikel Oyarzabal har länge placerats i Manchester City. Nu försöker Manchester United värva Real Sociedads stjärna, enligt uppgifter. Oyarzabal har en utköpsklausul på 70 miljoner euro.

37. Kristoffer Ajer, 22, försvarare, Celtic.
Kristoffer Ajer har efter en fin säsong med Celtic placerats i klubbar som Real Madrid, Paris Saint-Germain, Milan, Manchester City, Arsenal, Leicester City och Atletico Madrid. Agenten har bekräftat att de jobbar på en övergång.

38. José Maria Gimenez, 25, försvarare, Atletico Madrid.
José Maria Gimenez är ständigt ett jagat byte på marknaden. Han kopplas ihop med klubbar som Manchester City och Chelsea på sistone. Men det kan krävas att utköpsklausulen på 120 miljoner euro betalas för att värva honom.

39. David Alaba, 28, försvarare, Bayern Munchen.
David Alaba har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Bayern München. Den österrikiske landslagsstjärnan har placerats i klubbar som Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Chelsea, Inter och Paris Saint-Germain. Den tyska giganten har varit tydliga med att de hoppas förlänga med Alaba.

40. Sergio Reguilón, 23, försvarare, Real Madrid.
Sergio Reguilón lämnade Real Madrid på lån förra sommaren för att få regelbunden speltid. I Sevilla har vänsterbacken fått just det och gjort det med bravur. Reguilón har placerats i klubbar som Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Tottenham, Valencia, Sevilla och Everton.

41. Tanguy NDombèlé, 23, mittfältare, Tottenham.
Den franske mittfältaren har under en längre tid kopplats ihop med Barcelona. Även PSG och Inter ska vara intresserade av spelaren.

42. Gabriel Magalhães, 22, försvarare, Lille.
Gabriel är eftertraktad och vill vidare. Mittbacken har kopplats ihop med klubbar som Chelsea, Arsenal och Everton, Napoli, Tottenham, Manchester United och PSG. Napoli sägs leda jakten.

43. Memphis Depay, 26, anfallare, Lyon.
Memphis Depay kan lämna Lyon i sommar då han bara har ett år kvar av kontraktet. Milan och Everton jagar anfallaren, enligt uppgifter. Enligt senaste rapporterna är Borussia Dortmund sugna på holländaren som eventuell ersättare till Sancho. Det har även ryktats om Arsenal.

44. Ivan Rakitic, 32, mittfältare, Barcelona.
Ivan Rakitic är aktuell för en flytt. Klubbar som Lazio, Sevilla, Atlético Madrid och Paris Saint-Germain har nämnts som tänkbara destinationer för kroaten.

45. Max Aarons, 20, försvarare, Norwich.
Ytterbacken kan lämna Norwich City i sommar eftersom laget degraderats till Championship. Engelsmannen drar till sig intresse från klubbar som Borussia Dortmund, Arsenal, Tottenham, RB Leipzig och Bayern Munchen.

46. Ben White, 22, försvarare, Brighton.
Brightons mittback Ben White har imponerat i Leeds United. Nu är 22-åringen glödhet på marknaden. Liverpool, Manchester United och Manchester City är alla angelägna om att värva White i sommar, enligt uppgifterna. Leeds hoppas också kunna köpa loss lånet.

47. Eric García, 19, försvarare, Manchester City.
Barcelona försöker värva tillbaka Eric García och det sägs att även mittbacken vill tilbaka tilll Spanien. Pep Guardiola hoppas dock övertyga talangen att stanna i Manchester City.

48. Wilfried Zaha, 27, anfallare, Crystal Palace.
Den ivorianske landslagsmannen Wilfried Zaha har under en längre tid jagats av engelska storklubbar. Det är främst Chelsea, Arsenal och Everton som velat ha ytteranfallaren men även Paris vill ha honom ifall Neymar lämnar. Roy Hodgson har medgett att Zaha vill lämna Crystal Palace.

50. Luka Jovic, 22, anfallare, Real Madrid.
Luka Jovic anslöt från Eintracht Frankfurt till Real Madrid förra sommaren men har inte motsvarat förväntningarna och ryktas bort. Anfallaren kopplas ihop med klubbar som Milan, Leicester City, Hertha Berlin, Arsenal, Newcastle och Monaco.

Jakob Celik

[email protected]