Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Klopp: "Svårt att hitta nästa Robertson eller Alexander-Arnold"

Publicerad: 2020-07-26 12:49 England


Liverpools manager Jürgen Klopp uttalar sig om ytterbackspositionen och den viktiga duon.

Liverpools ytterbackar Andy Robertson, 26, och Trent Alexander-Arnold, 21, har båda noterats för 48 matcher i tävlingssammanhang.

Jürgen Klopp är medveten om att duon har matchats intensivt, men med 19-årige Neco Williams på uppgång kan Robertson och Alexander-Arnold erbjudas avlastning.

– Vi tänker konstant på vår situation och vi behöver hitta lösningar, men det är så det ser ut. Med Neco Williams har vi redan en talang i laget, det är skönt att ha det, säger Klopp enligt Goal.com.

– Vi kommer att ha andra lösningar på det problemet, men återigen, att hitta nästa Trent, nästa "Robbo" är svårt, kanske omöjligt, och vi kommer att jobba på det till 100 procent, fortsätter tysken.

Målvakten Alisson Becker, 27, passar på att hylla sin manager.

– Han behandlar alla lika, vilket han får beröm för. Ingen är speciell, alla spelare behandlas på samma sätt. Från den som spelare mer till den som inte spelar, säger brassen och fortsätter:

– Vi har också en trupp som är enkel att handskas med. Du kommer inte hitta en spelare med ett större ego än de kollektiva målen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com