Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Matic: "Förväntade mig inte att Fernandes skulle anpassa sig så snabbt"

Publicerad: 2020-07-15 11:41 England

Manchester Uniteds mittfältare Nemanja Matic är mycket imponerad av januarivärvningen Bruno Fernandes.

Bruno Fernandes, 25, lämnade Sporting Lissabon för Manchester United i januari.

Den portugisiske landslagsmannen har gjort omedelbar succé i Premier League. En som verkligen imponerats är Nemanja Matic.

– Naturligtvis är han en spelare med mycket kvalitet. Jag måste säga att han var den bästa spelaren i Sporting, en av de största portugisiska klubbarna. Att spela och vara den bästa spelaren i Sporting är inte lätt, eftersom det är mycket press på dig, det finns en stor förväntan från supportrarna att spela för den klubben. Jag vet eftersom jag spelade för Benfica, så pressen är stor och när du spelar på den nivån där är du redo för Premier League, säger han till Stats Perform News.

– Jag förväntade mig inte att han skulle anpassa sig så snabbt, jag visste att han kommer att vara bra för oss men han anpassade sig från första minuten han gick in på planen - han var fantastisk. Jag gillar honom för att han vill ta ansvar, han vill alltid ta emot bollen, han hittar alltid bra utrymme att ta emot bollen och skada motståndaren. Det är alltid bra att spela med honom, fortsätter Matic.

David Lind
david@fotbolltransfers.com