Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

"Jag vet att det finns klubbar som följer Wiedesheim-Paul"

Publicerad: 2020-07-12 16:36 Superettan

Halmstads manager Magnus Haglund bekräftar att anfallsstjärnan Rasmus Wiedesheim-Paul har klubbar efter sig.

Rasmus Wiedesheim-Paul, 21, kopplades ihop med IFK Göteborg i vintras, men blev kvar i Halmstads BK.

Den lovande anfallaren har fortsatt ösa in mål i Superettan den här säsongen. Wiedesheim-Paul uttalade sig nyligen om framtiden.

– Jag försöker bara göra det så bra som möjligt och ta en match i taget, så får vi se vad som händer. Jag tycker att mina prestationer får avgöra om jag är redo för nästa steg. Just nu känner jag att det går väldigt bra, vilket det även gjorde förra säsongen, sa han till Fotbolltransfers.com och fortsatte:

– Man vill ju spela i de större ligorna, komma till en så hög nivå som möjligt. Det hade varit någonting. Av alla ligor så kollar jag mycket på Premier League. Det finns många bra lag. För min del gäller det som sagt att ta en match i laget och så tar man det därifrån.

I en intervju med SportExpressen berättar Halmstads manager Magnus Haglund att det finns intresse för Wiedesheim-Paul.

– Det är en spelare som är intressant för andra klubbar på högre nivå. Det är det ju. Sen kan jag inte kommentera mer än så, men det klart att det är klubbar som följer honom, säger han till tidningen.

I dagsläget finns det dock inga bud.

– Det finns inget konkret på bordet i dag, men jag vet att det finns klubbar som följer honom, säger Haglund till SportExpressen.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com