Foto: Bildbyrån

Alexander Nadj klubblös - tränar med GAIS

Publicerad: 2011-09-23 14:08 Allsvenskan

Strax innan transferfönstret stängde 31 augusti bröt Alexander Nadj sitt kontrakt med norska Lilleström - men hann inte få klart med en ny klubb. Nu tränar målvakten med GAIS. "Får se vad som händer", säger han.

Alexander Nadj är numera kontraktslös. Sedan en månad tillbaka - trots att han hade kontrakt med norska Lilleström över säsongen 2012.

– Ja det stämmer. Det var mest att vi inte kom överens, jag kände inte att jag trivdes där, så det var väl det bästa för båda parterna, säger Alexander Nadj till fotbolltransfers.com.

Målvakten som har ett förflutet i IFK Göteborg och Jönköpings Södra hade möjligheten att skriva på för en ny klubb då han släpptes precis innan transferfönstret stängde.

– Men det var för kort tid, jag hann inte få kontakt med någon klubb, säger Nadj.

Nu tränar 25-åringen med allsvenska GAIS - främst för att hålla igång. Men Nadj utesluter inte spel i klubben till nästa säsong.

– Just nu är det bara att jag är där och tränar och försöka hålla formen. Vi får se vad som händer där. Jag stänger inga dörrar, säger Nadj till fotbolltransfers.com.

Vad har GAIS sagt om framtiden - finns en öppning?

– Vi har inte snackat om det alls, först och främst är de schysta att jag får träna, känner lite folk där sen IFK-tiden.

I dagsläget har Alexander Nadj inte kontakt med några andra klubbar men vill givetvis helst spela i Allsvenskan. Men utesluter inte Superettan.

– Man får sikta så högt upp som möjligt, så får man se var man hamnar. Huvudsaken är att jag trivs och får tillbaka spelglädjen och utvecklas, avslutar Nadj.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com