Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån

Niklas Thor: "Hoppas inte att det är min sista säsong"

Publicerad: 2020-07-11 12:49 Allsvenskan

34-årige Niklas Thor har inga planer på att avsluta karriären igen. Nu uttalar han sig om en eventuell förlängning med Sirius.

Efter säsongen 2017 bestämde sig Niklas Thor, 34, för att lägga skorna på hyllan, men året därpå i september var han tillbaka i IK Sirius.

Med ett kontrakt som löper ut efter säsongen berättar Thor för Fotbollskanalen att han gärna förlänger.

– Jag hoppas inte att det är min sista säsong. Jag tycker att det är kul med fotboll fortfarande. Jag känner att kroppen håller och jag vill fortsätta spela även nästa år. Jag hoppas att jag kan fortsätta lite till, då jag känner mig fräsch, bra och så. Jag skulle inte säga i dagsläget att det är min sista säsong. Jag är hungrig och tycker även att det är kul med den här resan som vi gör med Sirius nu också. Jag vill gärna vara med, men om det blir så vet man aldrig. Hittills har det i varje fall blivit som jag velat.

Men några samtal om en förlängning har ännu inte inletts.

– Vi har inte pratat om sådant än. Serien har precis dragit igång, men jag gissar att saker och ting har skjutits fram lite grann med anledning av att vi gått in i en intensiv period. Men vi ska väl prata om det här snart, säger Thor till Fotbollskanalen.

David Lind
david@fotbolltransfers.com