Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

"Det är klart att det finns intresse för Jesper Karlsson"

Publicerad: 2020-07-05 20:36 Allsvenskan

IF Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson medger att nyckelspelaren Jesper Karlsson drar till sig intresse från utlandet.

Jesper Karlsson, 21, fortsätter att imponera i Allsvenskan. Nu berättar IF Elfsborg föt GT att anfallaren är fortsatt het.

– Det är klart att det finns intresse. Det har pratats om Jesper Karlsson och olika klubbar sen första dagen han kom hit. Men från det till att det blir något konkret där både vi och han känner att det är rätt… det får vi se, säger klubbchefen Stefan Andreasson till tidningen.

Istället kan Karlsson förlänga med Elfsborg.

– Vi har haft bra diskussioner. Vi var väl i princip klara med en förlängning innan coronapandemin kom. Efter det har vi egentligen bara tagit det lugnt. När det är läge kommer vi ta en sån diskussion igen och jag är övertygad om att den kommer sluta på ett vettigt sätt, säger Andreasson till GT.

21-åringen själv betonar att han inte tänker på en flytt i dagsläget.

– Jag tänker ingenting på det. Jag tänker bara på att vi ska möta IFK Göteborg i semifinal i svenska cupen på onsdag. Jag tänker inte på sånt… det får komma om det kommer, säger Karlsson till GT.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com